Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Emberi erőforrás kontrolling esettanulmányok e-könyv

Ár:
2.290 Ft
Elérhetőség: Fizetés után perceken belül

Esettanulmányok, lehetséges megoldások, ötletek, gondolatmenet magyarázat

Elérhető formátumok: epub, mobi, vásárlás regisztrációhoz kötött

Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Az könyvben bemutatott esettanulmányok valós, megtörtént eseményeken alapulnak. Többségét a szerző szakmai pályafutása során személyesen élte meg. A különböző helyeken, különböző időpontokban és különböző körülmények között átélt szituációkat, helyzeteket egységes rendszerbe, egy kitalált vállalatcsoport, az ABCZ Zrt. és ennek egyik leányvállalata környezetében helyezte el, és 3 esetleírásba foglalta össze.

Az esettanulmányokat a szerző egységes szerkezetbe foglalta. Mindegyik egy témafelvetéssel indít, azt követően bemutatásra kerülnek a kialakult helyzet előzményei. Ezt követően kérdések és feladatok ösztönzik gondolkodásra az Olvasót. Majd a szerző bemutat egy lehetséges megoldást, gondolatmenetet a feladathoz kapcsolódóan. Egyik feladatnak sincs tökéletes, egzakt matematikai formulákkal levezethető megoldása. Ebből kifolyólag, ha az Olvasó megoldása nem egyezik az általam leírtakkal, ne essen kétségbe. Másfajta megoldás is lehet jó, sőt akár jobb is, mint a leírtak.

Az első eset egy szervezeti névváltozás körülményeit vizsgálja. A mindössze néhány oldalas rész egy kis ízelítőt ad a HR kontrolling gondolkodásmódjából.

A következő eset egy aggasztó helyzethez kapcsolódik, és a helyzet értékelésére összehívott rendkívüli vezetői értekezlet témaköréhez tartozó beszámolótábla elemzését mutatja be.

Végül a harmadik téma azt mutatja be, hogy egy új HR partner hogyan ismeri meg az általa támogatandó szervezetet, és eközben hogyan szembesül a szervezet működési zavaraival.

Ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, aki embereket menedzsel, irányít, vagy bármilyen hatása van arra, hogy mások hogyan irányítsanak, menedzseljenek embereket. Ajánljuk minden vállalkozás-tulajdonosnak, minden menedzsernek, és minden az emberi erőforrás menedzsment területén dolgozó szakembernek.

E-könyveink epub és mobi kiterjesztésben kártyás fizetés után.

A sikeres banki tranzakció után maradjon bejelentkezve és a jobb oldalon található e-könyveim alatt találja a könyvet epub és mobi kiterjesztésben. Ha nem jelenik meg, úgy kérjük frissitse az oldalt.

Gyártó/Kiadó Saldo ekönyv
Kiadás éve 2017
Oldalszám 110
Kötés típusa elektronikus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!