Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

E-könyv segédlet

Hogyan tudok ekönyvet olvasni?

1. E-könyv-olvasón: Ha önnek Kindle olvasója van, ami a mobi formátumot támogatja akkor a könyvek adatlapján válassza a mobi letöltése opciót. A könyveket letöltés után USB kábelen keresztül lehet feltölteni az e-könyv-olvasóra. (Kindle regisztrációval a Kindle fiókján keresztül is át tudja küldeni a mobi file-t a készülékre.) Ha olyan olvasója van, ami az epub formátumot támogatja (pl.: Koobe, Nook, PocketBook, Hanlin, Bookeen stb.), a Letölthető formátumok között keresse az epub opciót! A letöltött könyveket USB kábel segítségével lehet feltölteni az olvasóra.

2. Ha iPad vagy iPhone készüléke van, szintén válasszon epub formátumú könyvet, és használja hozzá az iBooks (vagy Könyvek) alkalmazást, ami minden Apple eszközön előre telepítve van.

3. Ha androidos készülékkel (telefon, tablet stb.) rendelkezik, használja a készülékén valószínűleg már előre telepített Google Play Books alkalmazást vagy töltse le a PocketBook vagy a Lithium alkalmazást.

4. Ha számítógépen (PC, MAC) olvasná e-könyveit, az alábbi ingyenes programok, alkalmazások telepítésével teheti ezt meg

  • Calibre
  • FBReader
  • Google Play Books (PC és gmail fiók szükséges hozzá, viszont nem kell telepíteni semmilyen programot)
  • Adobe Digital Editions (Adobe ID létrehozása szükséges hozzá)

Ha ön a Saldo tagság keretében ingyenesen jogosult letölteni a könyvet, úgy az adozasitanacsadas.hu oldalon bejelentkezve töltse le a kiadványt.

Amennyiben Ön cége nem Saldo szerződött partner, úgy a kiadványt meg tudja vásárolni. Válassza a bankkártyával történő fizetést és a sikeres banki tranzakció után maradjon bejelentkezve a saldokiado.hu oldalon és a jobb oldalon található Fiókom menü / Rendeléseim alatt a Letöltések menüben alatt találja az ekönyvet.

Ha nem jelenik meg, úgy kérjük frissítse az oldalt. Az e-könyv csak sikeres banki tranzakciót követően jelenik meg! Ha ennek ellenére továbbra sem jelenne meg, kérjük jelezze felénk a konyvesbolt@saldo.hu e-mail címen keresztül.