Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Otthoni munkavégzés, távmunka e-könyv

Ár:
2.286 Ft
Elérhetőség: Fizetés után perceken belül

Távmunka munkajogi kérdései

Elérhető formátumok: epub, mobi, vásárlás regisztrációhoz kötött

Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A munkavégzés helyének munkajogi kérdései

Kevés aktuálisabb munkajogi témát találni napjainkban a távmunkánál. A terjedő távmunkavégzési formát a pandémia az egyik leggyakoribb munkajogi kérdéssé tette. Ezzel azok a kérdések és problémák, amelyek eddig leggyakrabban csak az elméletben, valamint a munkajogi szakirodalomban jelentek meg, egy csapásra szinte minden munkahelyen felmerültek. Azzal, hogy tömegesen felmerült a távmunkavégzés jelensége, a jogalkotási, elhatárolási, jogalkalmazási kérdések nem oldódtak meg, csak számosabbá váltak. Nem könnyítette meg a munkajogi elvi kérdések tisztázását a veszélyhelyzet idejére alkotott átmeneti szabályok megszületése, melyek rendeltetésüknél fogva nem a helyzet hosszútávú rendezésére szolgálnak.
A kötet egyik fő célja egyrészt a fogalmak tisztázása, másrészt igyekszik a foglalkoztatási gyakorlat számára a tételesjog alapján eligazodást nyújtani. Természetszerűleg a jogszabályokkal, azok alkalmazásával kapcsolatosan leírtak a 2021.októberében ismert rendelkezések alapján állnak, de korántsem csak a veszélyhelyzet idejére vonatkozó megállapításokat tartalmaznak. Napjainkban különösen sok a bizonytalanság, számos megoldásra váró kérdés fogalmazódik meg a témával kapcsolatosan, egy azonban biztosan állítható: a távmunkavégzéssel kapcsolatos jogalkotás a közeli jövőben is a munkajog egyik fontos, egyre nagyobb munkáltatói és munkavállalói kört értintő kérdése lesz.

A kiadvány  papíralapú könyvben is kapható!

Minden e-könyvünk .mobi és .epub formátumban érhető el bankkártyával történő fizetés után.

A sikeres banki tranzakció után maradjon bejelentkezve és a jobb oldalon található Fiókom menü / Rendeléseim alatt a Letöltések menüben alatt találja az ekönyvet találja a könyvet epub és mobi kiterjesztésben. Ha nem jelenik meg, úgy kérjük frissitse az oldalt.

Gyártó/Kiadó Saldo ekönyv
Kiadás éve 2021
Oldalszám 64
Kötés típusa elektronikus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!