Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alaptársalgás németül

Ár:
1.510 Ft
Elérhetőség: Utolsó 2 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft

Alapfokú (B1) nyelvvizsgára készülsz vagy egyszerűen csak szeretnél beszélgetni németül? Könyvünk segít gyorsan elsajátítani az alapszintű német kommunikációt, és jól használható felkészítőkönyvként is!

Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Alapnyelvtudás rövid idő alatt? A hétköznapi életben használható nyelvismeret önálló tanulással is gyorsan megszerezhető. Minden oldal magyar tükörfordítással, a német szöveg hangosítva elérhető.

Alaptársalgás németül - Alapfokú felkészítőkönyv

A könyv segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik a német nyelvet alapvető hétköznapi szituációkban már rövid ideig tartó tanulás után is hatékonyan szeretnék használni. A fejezetek az alapfokú (B1 szintű) nyelvvizsga témaköreit ölelik fel. Az olvasó az egyes témákon belül leggyakrabban előforduló kérdéseket és az azokra adható válaszok gyűjteményét találja ebben a könyvben.

A válaszminták természetesen csak iránymutatásként szolgálnak, a legtöbb esetben különböző lehetőségeket felsorakoztatva, amelyből a nyelvtanuló kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet, illetve azok alapján saját igényeinek, beszédszándékának megfelelően más kifejezésekkel is helyettesítheti, kiegészítheti azokat.

A KÖNYV TARTALMA

  • kérdések és válaszok két nyelven az alapfokú nyelvvizsga témakörei szerint csoportosítva;
  • tematikusan rendezett szókincsgyűjtemény.

Kiadás éve 2020
Méret A/5
Oldalszám 112
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!