Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe

Ár:
4.900 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft

Német üzleti nyelvkönyv kezdő, középhaladó és haladó szinten.

Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe című kiadvány most több szempontból is megújulva került ismét a piacra. A könyv kezdő, középhaladó és haladó szinten is hasznos lehet a német üzleti nyelvet tanulók számára. Könyvünkkel továbbra is azoknak szeretnénk segítségét nyújtani, akik a középiskolai és/vagy felsőoktatási tanulmányaik során mélyrehatóbban szeretnének foglalkozni a német üzleti nyelvvel, de hasznára lehet azoknak is, akik a gazdasági szakmai nyelvvizsga megszerzését tűzték ki célul. A kiadványt elsősorban tankönyvként ajánljuk az iskolai oktatásban, mivel azonban a könyv kétnyelvű szószedetet is tartalmaz, kiválóan alkalmas az önálló tanulásra is, például távoktatási képzésben.

Az első rész tizenkét szakmai témát tartalmaz, ismétlő-rendszerező nyelvtani ill. szókincsfejlesztő feladatokkal, szövegtartalomra vonatkozó ellenőrző kérdésekkel valamint felelet-választós tesztsorokkal.

A második részben konkrét gyakorló vizsgafeladatok kaptak helyet: az írásbeli nyelvvizsgára felkészítő feladatsorok (idegen nyelvű szövegek magyar nyelven történő tömörítései, feljegyzések német nyelven, tesztek, szövegértés, levél, ill. e-mail) és a szóbeli nyelvvizsgára felkészítő feladatsorok (bevezető szakmai beszélgetés, párbeszédek és autentikus anyagok magyar nyelven történő összefoglalása).

A kötet a német gazdasági szaknyelv alapvető szókincsét kívánja megismertetni a tanulni vágyókkal. újdonságnak számít, hogy két teljesen új tematikájú fejezet is bekerült a könyvbe: Magyarország és Németország gazdasága, utóbbi magába foglalja az általános országismereti szókincset is. A témák nehézségét súlyozva, ill. tartalmi-logikai szempontokat is fi gyelembe véve megváltoztattuk a fejezetek sorrendjét, első helyre a tanulmányaim és a munka világa című témát helyeztük. A már meglévő korábbi fejezeteken belül számos szöveget átírtunk: ha kellett, egyszerűsítettünk és rövidítettünk, ha pedig szükségesnek láttuk, kibővítettük.

Az új kiadványunk tartalmi és lexikai „újjászületésén" túlmenően nyelvtani szempontból is más lett. Bővült a nyelvtani feladatok száma, és ami még fontosabb, a változatosság jegyében egy adott fejezeten belül különféle nehézségű és típusú grammatikai feladatokkal találkozhat a tanuló, megadva számára a súlyozás és válogatás lehetőségét tudásszintjének megfelelően. Mindemellett arra is ügyeltünk a nyelvtani gyakorlatok összeállításánál, hogy leckéről leckére fokozatosan a könnyebbektől a nehezebbek felé haladjunk.

A témák könnyebb feldolgozása érdekében a könyv végén összeállítottunk egy szószedetet, amelyben a tanulók a szövegek és feladatok (esetlegesen) nehézséget okozó szavainak jelentését találják meg. Ez a szószedet elsősorban a szakmai szókincsre vonatkozik, ezáltal nem váltja ki az általános kétnyelvű (német-magyar / magyar-német) szótár használatát.

A köteben szereplő feladatok megoldásait az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

Lösungen

Ha már a nyelvvizsgára készül, akkor inkább a Német gyakorlókönyv szóbeli közép- és felsőkokú nyelvvizsgára című kiadványunkat ajánljuk. Kattintson ide

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2017
Méret B/5
Oldalszám 248
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!