Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakorlókönyv az egy- és kétnyelvű német írásbeli gazdasági nyelvvizsgákhoz

Ár:
3.800 Ft
Elérhetőség: Készleten (Száll. 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Gazdasági német nyelvvizsgára felkészítő könyv.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Számos szakterületen nélkülözhetetlen a gazdasági szaknyelv ismerete idegen nyelvekből, mind szóban, mind pedig írásban.

A Gyakorlókönyv az egy- és kétnyelvű NÉMET írásbeli gazdasági nyelvvizsgákhoz című kiadvány tartalmában igazodott a változó világ elvárásaihoz, és már nemcsak a kétnyelvű közép- és felsőfokú írásbeli gazdasági nyelvvizsgákra történő felkészülésben nyújt segítséget. A könyvben előforduló szókincs szinte valamennyi gazdasági részterületet érinti, és azon szakmai háttérismeretekre épül, amelyeket a nyelvtanulók a gazdasági képzést nyújtó oktatási intézményekben sajátítottak el, vagy a gyakorlati életben, munkájuk során szereztek meg. A feladatok nehézsége megfelel a KER (Közös Európai Nyelvi Referenciakeret) B2-C1 nyelvi szintjének, típusait tekintve pedig az egy- és kétnyelvű írásbeli gazdasági nyelvvizsgákon szereplő kérdéseknek. A kiadványt a szerzők több évtizedes oktatói, vizsgáztatói és tananyagfejlesztői tapasztalat birtokában állították össze.

A könyv számos közép- és felsőfokú feladatsort tartalmaz: olvasás- és szövegértési feladatokat, írásfeladatokat, szöveg-összefoglalásokat és nyelvtani-lexikai tesztsorokat. A gyakorlókönyv végén minden feladathoz megoldókulcs (vagy lehetséges megoldás) található, így az írásbeli nyelvvizsgára történő felkészülés akár önállóan is kivitelezhető.

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2018
Méret B/5
Oldalszám 200
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!