Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Német nyelvtani gyakorlatok

Ár:
2.365 Ft

Alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgákra

A kiadvány minden fejezete könnyen érthető nyelvtani magyarázattal indul. Az ezt követő feladatok ennek begyakorlását teszik lehetővé. Szinte bármely kurzuskönyv kísérője lehet. Önálló tanuláshoz is.

Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A könyvet elsősorban gyakorlókönyvnek szánjuk. A nyelvtanulók még tanári irányítással is csak nehezen boldogulnak a leíró nyelvtanok sokszor valóban bonyolultnak tűnő rendszerében, s még nehezebben tudják praktikusan alkalmazni az egyes fellelt nyelvtani rendszereket. E könyv ugyanakkor nagy segítséget nyújthat azon tanulóknak is, akik mélyebb elméleti ismeretekre kívánnak szert tenni, mert minden fejezetet rövid elméleti magyarázat vezet be, melyet követnek a gyakorlómondatok. Felépítése nem lineáris, épp ezért bármely, már forgalomban lévő nyelvkönyv kísérőkönyveként használható. 
Metodikája a drill-módszert követi, az egyes nyelvtani formációk minél mélyebb bevésését célozza, az egyes témákhoz több tucat gyakorlómondat és megoldókulcs tartozik. A könyv szókészlete olyan, hogy alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára készülő tanulók is sikeresen használhatják.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!