Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#coaching   #vezetés

Challenging coaching

Ár:
5.900 Ft
Elérhetőség: Utolsó 2 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.090 Ft
A Challenging coaching könyv egyszerre fejleszti a coachok eszköztárát és ezáltal egyben az önbizalmukat is - mivel túlságosan gyakran hátrálunk meg attól, hogy kihívással szembesítsük ügyfeleinket, habár a kihívás tulajdonképpen akár értékes és előnyös is lehetne.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Kinek szól a könyv? 

"Ezt a könyvet tapasztalt coachoknak és az üzleti élet olyan vezetőinek szántuk, akik fogadókészek a coachingszemléletre, valamint azoknak a HR szakembereknek, akik támogatják a coachingkultúrát a szervezeteikben.
A coachokat tekintve pedig reméljük, hogy a könyv ébresztőként szolgál arra a szükségletre nézve, hogy egy korlátokat jobban feszegető coachingstílust használjunk a személyközpontú, támogató szemléletmód ellentételezéseként, amely a szakmát mindeddig jellemezte. Az üzleti élet vezetői számára a könyv gyakorlati ismereteket és technikát nyújt, amely akár tizenöt perces üzleti megbeszélések során is éppolyan könnyen alkalmazható, mint egy kétórás coachingülésen. A HR szakemberek és a coachingot igénybe vevők számára a könyv olyan kiindulópontot jelent, amely révén beazonosíthatók a coachingigények, valamint egy új nyelvezetet, amellyel elérhetik a coachokat és a szolgáltatásaikat. (...)

E könyv üzenetei különösen időszerűek lehetnek minden coachnak, szakterületi vezetőnek, vagy HR szakembernek, akiket az alábbi kérdések megválaszolása érdekel:

► Hogyan kellene a coachingkészségeket továbbfejleszteni ahhoz, hogy megfeleljenek a több kihívással járó gazdasági környezetnek?
► Miként érhetők el coaching révén kiemelkedő üzleti eredmények és emellett hogyan építhetők kiváló személyes kapcsolatok?
► Hogyan és mikor célszerű a coachnak megtörnie az ügyfelével való egyetértést a kitűzött üzleti eredmények elérése érdekében?
► Hogyan segíthet a coaching az üzleti életben a szélesebb vezetői tudatosság továbbvitelében anélkül, hogy megalkudna a hagyományos etikai normákkal és értékekkel?
► Melyek a határai a nondirektív, személyközpontú coaching megközelítésnek?
► Merre halad a coaching a GROW modellen túl?"

Kiadás éve 2019
Méret B/5
Oldalszám 248
Kötés típusa kartonált ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!