Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#coach   #játék   #tréning

80 játékos tréninggyakorlat

Ár:
6.900 Ft
Elérhetőség: Utolsó 3 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.090 Ft
Az aktivizálástól a mélyreható interakcióig: dinamikus, azonnal alkalmazható tréningjátékok a virtuális tanuláshoz
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Ebben a könyvben az ismerkedős, energizáló, névtanuló, visszajelző és interakciós tréningjátékok színes gyűjteményét tárjuk önök elé, melyek segítségével mostantól élő online képzéseiket még életszerűbbé, mozgalmasabbá és változatosabbá tehetik. Válogassanak kedvükre a kínálatból és alkalmazzák az itt található játékos gyakorlatokat tréningjeiken a tanulási helyzetnek megfelelően.


Ebben a könyvben a virtuális tréningek úttörői és gyakorlott továbbképzés-vezető szakemberek gyűjtötték össze az online képzéseiken alkalmazott legjobb gyakorlatokat és tréningjátékokat. Fedezze fel kedvenceit a 80 kiváló játékos tréninggyakorlatot tartalmazó gyűjteményben – találhat benne olyan gyakorlatokat, amelyek kizárólag online hatásosak, és olyanokat is, amelyek ötletes változtatással, átalakítással váltak az online térben is alkalmazhatókká.

Válasszon a komolyabb hátterű játékos tréninggyakorlatok, a résztvevőket megmozgató és aha-élménnyel gazdagító, vagy a képzés során bármikor egyszerűen beiktatható energizáló tréningjátékok közül.

Minden gyakorlatot tömör, érthetően megfogalmazott, egységesen felépített leírás mutat be, így azok azonnal alkalmazhatók. Információkat kap a digitális platformmal szemben támasztott követelményekről, a gyakorlatok felhasználási területeiről, előkészítéséről, változatairól, és praktikus ötleteket olvashat alkalmazásukkal kapcsolatban. A fejezetek bevezetéseként álló áttekintő táblázatok gyors segítséget nyújtanak a játékos gyakorlatok legmegfelelőbb összefüggésben történő felhasználásához tréningjein.

Kötetünk bizonyítja: virtuális tanulási formában megvalósuló tréningjeit (csaknem) ugyanolyan tartalmasan és dinamikusan alakíthatja, mint jelenléti képzéseit. Mindkét formában biztosíthatja, hogy a résztvevők megismerjék
egymást, interakcióba lépjenek, feldolgozzák a témákat, átismételjék a tanultakat és konstruktív visszajelzést adjanak egymásnak. Eközben fordítson figyelmet a változatosságra, energizálásra, mozgásra, együttműködésre, reflexióra és a megfelelő lezárásra is.

Kiadás éve 2021
Méret 220*150 mm
Oldalszám 280
Kötés típusa kartonált ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!