Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bérszámfejtés kottája 2021

Ár:
5.225 Ft 1.000 Ft
Kedvezmény: 81%
Az akció időtartama:
2022. 01. 28. -
Elérhetőség: Készleten (Száll. 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft

Rendelje meg most akciós áron 2-3 munkanapos szállítással, ingyenes bolti átvétellel.

A Bérszámfejtés kottája 2021 kiadvány táblázatos formában - napi munkához gyakorlati kézikönyvként - tartalmazza egy‐egy juttatás, kifizetés adó, járulék és egyéb közteher kötelezettségét.

Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A Bérszámfejtés kottája 2021 kiadvány táblázatos formában - napi munkához gyakorlati kézikönyvként - tartalmazza egy‐egy juttatás, kifizetés adó, járulék és egyéb közteher kötelezettségét.

Az előszóból:

„Ahogy évek óta minden év kezdetén, úgy idén is elkészítettük a „Bérszámfejtés Kottája 2021" kiadványunkat, amely reményeink szerint ebben a nehézségekkel teli, pandémiás helyzetben is jelentős segítséget nyújt majd a magánszemélyek részére történő kifizetések, juttatások adó- és járulék terheinek meghatározásához.

Az idei évben – a megszokottól eltérően – nem január 1-jétől született megállapodás a minimálbér-emelés mértékéről; 2021. január 28-án került kihirdetésre a február 1-jétől alkalmazandó minimálbér megemelt mértéke. Amennyiben az adókötelezettség, adómentesség a minimálbér függvénye, úgy azokat minden esetben beépítettük a kiadványunkba, így számos helyen találkozhatnak az alkalmazandó mértékek kettősségével.

A táblázatokban összegszerűen hivatkozunk arra, hogy az egyes kötelezettségeknél mely időszakra kell még a régi, és melyekre az új, 2021. februártól hatályos megemelt minimálbért alkalmazni.

A jelenlegi veszélyhelyzetben, vagy annak megszűnését követően várhatóak olyan további kormányzati intézkedések, melyek bizonyos jövedelmek, juttatások közteher kötelezettségére hatással lehetnek. Ilyen lehet például a minimálbér év közben történő változása, és előfordulhat, hogy ennek kapcsán csökkenni fog a szociális hozzájárulási adó mértéke is.

Miután az adótörvények jelentős változásokon eshetnek át még az év folyamán, a kiadványunk naprakész, pontos alkalmazásának feltétele a változások nyomon követése a jogkövető adózók részéről.

Reméljük, hogy kiadványunkkal ebben a változásokkal teli évben is segítséget tudunk nyújtani szakmai munkájuk során!

Szerzők, a Saldo Zrt. Tanácsadó Igazgatóságának szakértői"

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2021
Méret A/4
Oldalszám 172
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2024. 02. 10.
Megrendeltem a Bérszámfejtés kottája 2021.évi kiadványt 1000 Ft-ért, mert kíváncsi voltam, mit tartalmaz.
Megkockáztatom, hogy mindenre kiterjedő tartalommal jól átlátható, könnyen használható kiadvány. Külön dicséretet érdemel, hogy mindenütt ott van a törvényi hivatkozás is.
Annyira meg vagyok elégedve a tartalommal és a használhatósággal, hogy meg fogom rendelni a 2024.évi kiadványt is.
Köszönettel:
Ligeti Károly Ferencné