Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

1000 Fragen 1000 Antworten

Ár:
4.725 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft

Német középfokú nyelvvizsgára felkészítő kiadvány B2

Tanuld meg németül kifejezni magad az érettségin és a nyelvvizsgán előkerülő témákkal kapcsolatban – eredményes és szórakoztató felkészülés a középfokú (B2) német szóbelikre!

Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Új kiadvány a német szóbeli nyelvvizsga korábbi sikerkönyve nyomán! A könyv hatékonyan és élvezetesen készít fel a német középfokú nyelvvizsga és a közép- és emelt szintű érettségi szóbeli részének társalgási feladataira. Kurzus- és gyakorlókönyvként eredményes szókincs- és beszédkészség-fejlesztést tesz lehetővé a középszintű (B2) nyelvtudás megszerzéséhez.

A könyv az általános, középfokú szóbeli nyelvvizsga társalgási feladataira készít fel. A kötet érdekes és életközeli kérdések és feleletek, izgalmas és hatékony társalgási feladatok formájában dolgozza fel a középfokú (B2) szóbeli nyelvvizsgák valamennyi lényeges társalgási témáját. A tananyag emellett figyelembe veszi az érettségi vizsga követelményeit is, így hasznos segédeszköz lehet mindenki számára, aki az emelt szintű érettségi szóbeli részére kíván felkészülni.

Az 1000 Fragen 1000 Antworten kiadvány hatékony felkészítést biztosít a legnépszerűbb német középfokú nyelvvizsgákra (ORIGÓ, BME, Corvinus, ECL, EURO, Goethe, ÖSD, TELC, Pannon, TársalKODÓ) és az emelt szintű érettségire; eredményes szókincs- és beszédkészség-fejlesztést tesz lehetővé a középfokú (B2) nyelvtudás megszerzéséhez.

A könyv újdonságai és sajátosságai korszerű, napjaink kérdéseit és válaszait tükröző tartalom; áttekinthető és tematikusan rendezett tananyag, ami elősegíti a hatékony és alapos szókincsfejlesztést;

új feladattípusként: tetszőlegesen variálható válaszkidolgozás feleletvázlat alapján az érveléstechnika fejlesztéséhez (Skizzenhafte Antworten);

áttekintés a német nyelvű országokkal kapcsolatos alapvető tudnivalókról; szemléletes illusztrációk az élményszerű tanulásért.

Tartalom

  • a vizsgákon érintett témák kidolgozása összesen 20 fejezetben;
  • fejezetenként nagyszámú és érdekes kérdés a rájuk adható jellemző válaszokkal, illetve válaszként kidolgozható feleletvázlatokkal (Skizzenhafte Antworten);
  • minden kérdés–válasz egységhez kétnyelvű szó- és kifejezésgyűjtemény.

A könyvhöz letölthető anyagot kizárólag a könyvet megvásárló olvasóink jogosultak letölteni. A példányonként különböző, egyedi letöltőkód a könyv hátsó borítólapjának belső oldalán található.

Kiadás éve 2019
Méret A/4
Oldalszám 366
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!