Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#üzleti etika

Üzleti etika

Ár:
4.500 Ft 1.800 Ft
Kedvezmény: 60%
Elérhetőség: Készleten (Száll. 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 990 Ft
Üzleti etika a gyakorlatban. Sok-sok esettanulmány, példa.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Van olyan, hogy egy könyv témáját lassan utoléri a valóság és az üzleti gyakorlat. Úgy tűnik ez történt az üzleti etika könyv hatodik átdolgozott kiadásával is. A témakör, amely a nemzetközi vállalati gyakorlatban jó egy évtizede életbe- és profitba vágó, a hazai gazdasági szereplők között is megkerülhetetlen kérdéssé vált. Ami egy évtizede néhány magyar kutató hóbortjának számított, és csak néhány etikailag érzékeny ágazatot (pld. vegyipar, gyógyszeripar) érintett, az mára az igazgatótanácsok gyakori döntésbefolyásoló szempontjává fejlődött. Ezt a vállalati trendet követve, a nemzetközi üzleti iskolák gyakorlatához hasonlóan a magyar gazdasági felsőoktatásban is az alap- és a mesterképzések gyakran kötelező kurzusává vált.
A könyv előnye, hogy szerkesztője tudatosan széles témakörből válogat, hogy az üzleti etika lehetőleg egyetlen kapcsoló területe se maradjon érintetlenül. Szintén kiemelendő az egyes fejezetek szerzőinek sokfélesége. A Budapesti Gazdasági Egyetem Menedzsment és Emberi Erőforrások Intézetének szakmai műhelyén kívül az egyetem társtanszékeinek, valamint számos más hazai felsőoktatási intézmény, így a Budapesti Corvinus Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem oktatói és kutatói is írtak fejezeteket.

A hatodik kiadás újdonsága többek között a pénzügyi-, banki- és biztosítási etika integrált szemléletű megközelítése. A könyv a szerzők sokféle szakmai háttere miatt biztosítja az üzleti etika megközelítésének széles tárházát, a szerkesztő kutatási témában beltöltött több évtizedes tapasztalata viszont mindezek strukturált egyberendezését, a témák jól követhető logikájú egymás után fűzését garantálja.

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2010
Méret B/5
Oldalszám 430
Kötés típusa puhatáblás, ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!