Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marketingkutatás gyakorlata

Ár:
3.040 Ft
Elérhetőség: Készleten (Száll. 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
A „Marketingkutatás gyakorlata" azon, hiánypótló tankönyvek egyike, melyet szívből ajánlok a felsőfokú képzésben részt vevő hallgatónak, az adott szakterület művelőjének és a téma iránt érdeklődőnek egyaránt.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

 A marketing alapok - gyakorló feladatokkal című tankönyvre épülő kiadvány, melyről a szakemberek így vélekedtek:

A Tamus Antalné Dr. által készített „A marketingkutatás gyakorlata" című tankönyv olvasása után az első reakció az örömé és a gratulációé kell, hogy legyen.
Kutatásmódszertannal foglalkozó szakemberként valahányszor kezembe akad egy-egy új módszertani jegyzet vagy könyv, előre felteszem magamnak a kérdést, mit lehet vajon ezen a területen újat mondani vagy mutatni a hallgatónak? A legnagyobb tisztelettel jelentem, lehet! Erre pedig a Marketingkutatás gyakorlata című anyag és Tamus Antalné Dr. munkája tökéletes példa.
A szemléletmód, az egyes kutatási lépések közötti logikai összefüggések megvilágítása és a releváns példák, esettanulmányok, melyek nélkül a módszertan semmit nem ér, ezek mind jelen írás erősségei és vélelmezhetően sikerének titkai.
Az anyag szerkezetét tekintve rendkívül jól követhető, könnyen olvasható, nagy valószínűséggel támogatni fogja a téma iránt érdeklődő olvasók tanulási, ismeretbővítési szándékát. Az egyes fejezetek elmélet – kulcsfogalmak – ellenőrző kérdések – feladatok szerinti tagolása, továbbá az egész tankönyv az elméletet az esettanulmányokkal ötvöző (ugyanakkor azokat külön egységben tárgyaló) tematikája didaktikailag több, mint felhasználóbarát.

Dr. Ph.D. Gyenge Balázs
egyetemi docens
Szent István Egyetem

Nagy örömmel vettük kézbe Tamus Antalné Dr. Marketingkutatásról szóló könyvét, amely első olvasásra megnyerte tetszésünket tartalmi/didaktikai szempontból egyaránt és Egyetemünk „Kereskedelem és marketing" BA alapképzésének kötelező irodalmává tettük.
A tankönyv az elméleti módszertan és a gondosan szerkesztett feladatok gazdag tárháza, melyet jól kiegészítenek a tényleges problémákat vizsgáló és elemző gyakorlati példák. Ajánljuk a könyvet minden gyakorlatorientált felsőfokú képzésben résztvevő hallgatónak és tanárnak oktatási és alkalmazási célokra egyaránt.

Dr. Balogh Péter
egyetemi docens, a Marketingkutatás c. tantárgy előadója Debreceni Egyetem

Dr. Kárpáti László egyetemi docens, szakfelelős
Debreceni Egyetem

A „Marketingkutatás gyakorlata" azon, hiánypótló tankönyvek egyike, melyet szívből ajánlok a felsőfokú képzésben részt vevő hallgatónak, az adott szakterület művelőjének és a téma iránt érdeklődőnek egyaránt.
A Szerző a marketingkutatás alkalmazásának lehetőségeit konkrét példákon, megvalósult projektmunkákon keresztül mutatja be, mely segíti a gyakorló marketing szakembereket mindennapi munkájukban, és egyben iránymutatást ad a terület leendő művelőinek is.
A könyv logikus felépítésben, szakszerűen, de mégis olvasmányosan mutatja be a kutatás módszertanát, folyamatát, a kutatómunkához szükséges információkat.
A Szerző évtizedek óta kimagasló pedagógiai munkát végző szakember, akitől jó magam is nagyon sokat tanulhattam. Megtisztelő számomra, hogy ajánlást fogalmazhatok meg egyik kiváló munkájához, melynek minden sorában visszaköszön alkotója szakértelme, precizitása és maximalizmusa.

Dr. Fodor Mónika
főiskolai docens
Budapesti Gazdasági Főiskola
 

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2011
Méret B/5
Oldalszám 306
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!