Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#IFRS

IFRS Feladatgyűjtemény - gyakorló- és vizsgafeladatok

Ár:
12.990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
A piaci folyamatok globalizációjának növekedése megköveteli, hogy a számvitellel foglalkozók széles köre megismerje az IFRS pénzügyibeszámoló-készítés szabályrendszerét és azokat a gyakorlatban is alkalmazni tudja.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Az IFRS-ek elsajátításának az első lépése természetesen az elméleti alapok biztos megismerése kell, hogy legyen. Ez azonban önmagában kevés! Ahhoz, hogy készség szintjén képes legyen a számviteli szakember alkalmazni a standardokat, az is kell, hogy a vonatkozó problémákat meg tudja oldani. Népszerű kiadványunk, amely 2020-ben új kiadásban jelenik meg, ilyeneket szed csokorba. A megújulás jelenti egyrészt az eltelt időszakban bekövetkezett változások átvezetését, ami jónéhány fundamentális témakör szabályozását érintette, így a pénzügyi instrumentumok, a lízing és a mindenkit érintő bevétel elszámolásának témakörét, ezek finomítását, illetve a keretelvek változásainak rögzítését is, másrészt pedig jelenti a korábbi kiadás kibővítését és új köntösbe bújtatását.

A kiadvány célközönsége meglehetősen széles. Szánták ezt a kiadványt a szerzők minden tanulni vágyó hallgatónak: tanuljon akár az egyetemen, készüljön könyvvizsgálónak, aspiráljon az IFRS könyvvizsgálói minősítésre vagy az IFRS mérlegképes könyvelői képesítés megszerzésére, de sikerrel tudják forgatni a vizsgára (éppen) nem készülő gyakorlati szakemberek is, hiszen egy-egy problémakör megértéséhez sokszor a számpélda visz közelebb.

Tájékoztatjuk, hogy a Lakatos László Péter – Filyó Janka – László Norbert: IFRS Feladatgyűjtemény – Gyakorló és vizsgafeladatok című kiadványunk példáinak megoldását a szerzők módszertani okokból nem a könyvben helyezték el, hanem azokat egy internetes felületen (https://mkvkok.hu/ifrs-feladatgyujtemeny-2019) keresztül érheti el a vásárló, amelyhez egy felhasználónevet és jelszót biztosítunk az oldalra történő belépés érdekében.

Kiadás éve 2020
Méret A/4
Oldalszám 512
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!