Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#coaching   #eszközök

Coachingeszközök 1.

Ár:
9.900 Ft
Elérhetőség: Utolsó 3 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
101 eszköz és technika coachok, executive coachok, csapatcoachok, mentorok és szupervizorok számára
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A coachok kivételes csoportjától származó kedvenc eszközök teljes és jól kidolgozott gyűjteménye középpontjában egy jól bevált módszertan áll, jól láthatóan, könnyen olvashatóan, böngészésre és átgondolásra invitáló formátumban, amely segítheti a coachokat felkészülni az ügyfeleikkel történő kivételes minőségű munkára.

Az eszközök eklektikus jellege miatt, amely tükrözi a közreműködők széles körét, és kiterjed többek között a viselkedési, a kognitív viselkedési, a motivációs interjúk, az elfogadás és elköteleződés terápiája, az együttérzés, a pozitív pszichológia, a pszichodinamika, a Gestalt, a megoldásközpontú, a mindfulness és az idegtudományok keretrendszereinek alkalmazására.

Minden eszköz egyszerűen megtalálható, világos összetevőket, leírást és lépésenkénti ismertetést tartalmaz. A könyv végig színes, gazdagon képekkel illusztrált, hogy ezzel is inspiráljuk a coachok munkáját – hasznosak és szépek egyaránt.

Az eszköz csak egy eszköz, és soha nem helyettesítheti az ügyfelekkel kiépített erős kapcsolatot, a szilárd elméleti alapokat vagy az alapvető coachingkészségeket. Mind Hardingham (2006), mind Passmore (2007) egy „eklektikus” megközelítést támogat, amely a megfelelő brit eklektikus és integrált coachingmodelleken keresztül számos megközelítésből szintetizálja az eszközöket, technikákat és kereteket. A hangsúly továbbra is az ügyfélen, a kapcsolaton és a kontextuson van. A coachingeszközök azonban új és hasznos módszereket kínálhatnak az ügyfeleknek a helyzetek feltárására, a gondolataikra való reflektálásra és azok strukturálására, valamint a cselekvés iránti elkötelezettség kialakítására. Frissítő energiaváltozást és új munkamódszert is biztosíthatnak mind az ügyfél, mind a coach számára.

A könyvben található eszközök egyformán jól használható egyéni és csoportos, illetve teamcoachingban is. Bízunk benne, hogy talál majd valamit olyat, amivel kiegészítheti meglévő technika- és eszköztárát, annak érdekében, hogy a lehető legjobban támogathassa ügyfeleit.

Kiadás éve 2023
Méret A/4
Oldalszám 218
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!