Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#cash-flow   #pénzügy

Cash-flow

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Készleten (Száll. 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft

Pénzáramlás a siker felé

Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A Saldo kiadásában megjelent Cash Flow kiadvány nem csupán elméleti keretek között mozog, hanem számos ábra, példa és esettanulmány teszi gyakorlatiassá és érthetővé a tartalmat. A konkrét esettanulmányok könnyebben érthetővé teszik a cash flow-val kapcsolatos fogalmakat és azok alkalmazását. Az ábrák és példák segítségével átlátható a pénzáramlás összetettsége és annak elemzése, miközben a konkrét esetek bemutatják a cash flow kezelésének és növelésének praktikus lépéseit.

A kötet részletesen bemutatja a cash-flow pénzügyi és számviteli aspektusait is, így minden olvasó számára értékes és hasznos tudást nyújt.

Azoknak, akik éppen csak megismerkednek a pénzügy és számvitel világával, ez a könyv egy alapvető útmutatóként szolgál.

Megérthető belőle a cash flow kimutatás értelmezése, szerepe, formája, felépítése, foglalkozik a kiadvány a működési-, befektetési, finanszírozási cash flow-val. Külön fejezetet szenteltek a szerzők a mérleg és cash flow összefüggésére, a vezetői cash flow kimutatásokra, az F-modellre.

A könyv rávilágít a pénzügyi helyzet elemzésének szükségességére és lehetőségeire, és kész modellekkel szolgál a vertikális elemzésre és mutatószámokkal történő vizsgálatára.

A gyakorló szakemberek számára is értékes forrásként szolgál, mivel a könyv nemcsak elméleti alapokat tárgyal, hanem konkrét stratégiákat és eszközöket is nyújt a cash flow növelésére és kezelésére.

A gyakorlatias megközelítés és a konkrét esettanulmányok hozzájárulnak ahhoz, hogy a könyv minden olvasó számára értékes olvasmány legyen.

Kiadás éve 2023
Méret B/5
Oldalszám 140
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!