Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bevezetés a teammunkába

Ár:
3.300 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 990 Ft

A teammunka leginkább akkor kerül az érdeklődés homlokterébe, amikor valami nem működik a teamben.

Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A teammunka leginkább akkor kerül az érdeklődés homlokterébe, amikor valami nem működik a teamben.

Cornelia Edding és Karl Schattenhofer könyve olyan útmutató, amely gyakorlati tapasztalatokon alapul, és segítséget nyújthat a teammunka során felmerülő problémák megoldásában.

A szerzőpáros csoportdinamikai-rendszerelvű teammodellje egyrészt többféle nézőpontot kínál, másrészt világos értelmezési keretet ad a különböző szemlélet- és eljárásmódoknak. A szerzők hét konkrét eset kapcsán mutatják be, hogyan oldhatók meg a problémás helyzetek. A szituációkat mindig több perspektívából értelmezik, amelyek más és más intervenciót kívánnak, és eltérő eredményre vezetnek. 

A különböző perspektívák lehetőséget nyújtanak, hogy szélesítsük látókörünket, amikor egy teamet szemlélünk. így egyszerűbben láthatjuk át és kezelhetjük a kényes helyzeteket.

A könyv záró részében ismertetett módszerek és stratégiák segítenek, hogy megfogalmazhassuk a nehézségeket, és a team képessé váljon a reflexióra és önirányításra. A teamek tanácsadói, vezetői és tagjai egyaránt hasznos tanácsokat kapnak, hogy meghozhassák mindennapi fontos döntéseiket.

Kiadás éve 2020
Méret A/5
Oldalszám 174
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!