Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A csoportdinamika gyakorlata

Ár:
9.900 Ft
Elérhetőség: Utolsó 4 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.090 Ft

A csoportdinamika gyakorlata
Gyakorlatok és modellek
80 tréninggyakorlat

Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A csoportokkal és teamekkel különféle szakterületen dolgozó szakemberek ebben a könyvben sokrétű gyakorlati lehetőséget és csoportdinamikai munkamódszert találnak. A könyv az immár a 10. kiadást megért német mű alapján készült: bevált és hasznos segédeszköz mindazok számára, akik szociális területen, egészségügyben, képzésben, vezetőkkel és tanácsadó szakemberekkel való munkában maguk is munkacsoportokat és tanulócsoportokat vezetnek, csoportokat segítenek és kísérnek, vagy teamfejlesztést végeznek.

A tíz fejezet leképezi a csoportfolyamat jellemző lefutását: a tanulási folyamat kezdetét, a társas észlelést és az érzékelőképesség fejlesztését, a kommunikációs képességet és visszajelzést, az együttműködést és versengést, a csoportos döntéshozatalt és a csoportban fellépő ellentéteket, a szerepeket, normákat és a csoportban elfoglalt helyet, a kritikus jelenségeket és zavarokat a csoportfolyamatokban, a csoportfolyamatok elemzését, a tanácsadói és intervenciós kompetenciákat a csoportban, valamint a tanulási folyamat lezárását és kiértékelését.

Minden egyes fejezet tartalmaz egy bevezetést az adott témához, nyolc alapgyakorlatot (számos változatban), valamint tanulmányokat csoportdinamikai modellekkel. Minden gyakorlathoz tartozik egy keretbe foglalt áttekintő lap, amely feltünteti a gyakorlat leírásának egységes, visszatérő felosztását. Sok gyakorlathoz további magyarázat és útmutatás is tartozik.

A könyv vásárlói részére online letölthető, majd kinyomtatható formában is rendelkezésre bocsátottuk a gyakorlatok elvégzése során szükséges útmutatókat, mintákat.

✓ A csoportdinamika alapkönyve (átdolgozva, bővítve)
✓ Legújabb csoportdinamikai elméleti tudás, gyakorlati szemléletű felosztásban
✓ 80 tréninggyakorlat, naprakész szakmai szókinccsel, több változatban
✓ Online letölthető útmutatók, minták a gyakorlatokhoz

Kiadás éve 2019
Méret B/5
Oldalszám 512
Kötés típusa cérnafűzött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!