Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Világturizmus

Ár:
4.745 Ft
Elérhetőség: Utolsó 2 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.090 Ft
A kézikönyv elsősorban a turizmus-vendéglátás és turizmus-menedzsment szakos (BSc, MSc) hallgatók számára készült, azonban a turizmus iránt érdeklődő szélesebb olvasóközönség figyelmébe is ajánlható.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A kézikönyv elsősorban a turizmus-vendéglátás és turizmus-menedzsment szakos (BSc, MSc) hallgatók számára készült, azonban a turizmus iránt érdeklődő szélesebb olvasóközönség figyelmébe is ajánlható. A tankönyv anyaga a Turisztikai Világszervezet (UNWTO) által közreadott adatsorok és régióbeosztás szerint készült, s bemutatja a világturizmus legújabb tendenciáit.

Dr. habil. Remenyik Bulcsú PhD turizmuskutató, egyetemi docens, a Budapesti Gazdasági Egyetem tanára. A túlzott turizmus (overtourism) városi és tóturizmusra mért hatásait kutatja a Budapest-Közép-Duna-vidék és a Balaton turisztikai régiók esetében.

Prof. Dr. habil. Szabó Lajos geográfus, agrármérnök, az MTA doktora, a Szent István Egyetem Gazdasági és Társadalomtudományi Kar tanára. Hosszabb időt töltött távoli kontinenseken pedagógia munkával, illetve az agroturizmus kérdéseinek tudományos kutatásával, amely mai hazai kutatási területe is.

Kiadás éve 2019
Méret B/5
Oldalszám 260
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!