Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vérfarkasok Miller's Hollow-ban - Party játék

Ár:
3.200 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.090 Ft
Vérfarkasok a békés falusiak ellen – de vajon ki kicsoda...? A Vérfarkasok Miller's Hollow-ban klasszikus titkos szerepes partijáték akár 18 főnek is.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Vérfarkasok a békés falusiak ellen – de vajon ki kicsoda...? A Vérfarkasok Miller's Hollow-ban klasszikus titkos szerepes partijáték akár 18 főnek is. A vérfarkasok minden éjjel elragadnak valakit, és a falusiak nappal megpróbálnak rájönni, kik voltak az elkövetők. Ebben segítségükre lehet a jövendőmondó, a vadász vagy akár boszorkány is, amíg nem válnak ők is áldozatokká... Mások szándékainak felismerését fejlesztő társasjáték.

Rejtélyes történések nyomasztják egy kicsiny amerikai falu,  Millers Hollow lakóit. Az utóbbi időben vérfarkasok felbukkanásáról számoltak be, és az éjszakánként vérfarkassá változó lakosok brutális gyilkosságokat követnek el.  Hogy mi lehet e hátborzongató jelenség oka? Senki se tudja pontosan... De, itt az idő leszámolni az ősi gonosszal, mielőtt a falu elveszti utolsó lakosait is!

Nappal krimi, éjszaka horror.  

A vérfarkasok minden éjjel megölnek egy embert. A megölt játékos kiesik a játékból. Reggelente az emberek összegyűlnek a falu főterén, és megpróbálják kitalálni, kik a vérfarkasok közülük. Alaposan egymás arcába néznek annak reményében, hogy a farkasemberség titkos jeleit felfedezhessék egymáson. Némi vita és tanácskozás után a falusiak szavazással döntik el, kit tartanak farkasembernek, akit meglincselnek, majd a biztonság kedvéért elégetnek. Ez a játékos természetesen szintén kiesik.

A falusiak a vérfarkasokat, a vérfarkasok a falusiakat akarják megölni. Közben tartsátok szemmel a különleges képességekkel rendelkező lakókat (jövendőmondó, boszorkány, vadász stb. ), mert jól jöhet a segítségük!

Hogy mi lesz Millers Hollow sorsa? Az kizárólag rajtatok múlik!
Nyelv: magyar
életkor: 10+
Játékosszám: Party (3 vagy felette)
Játékidő: Rövid (5-30 perc)

Gyártó/Kiadó Gémklub
Játékosok száma 8-18 fő
Kiadás éve 2005

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!