Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Scaling up

Ár:
11.305 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft

Rockefeller üzleti gondolkodása 2.0

HOGYAN SIKERÜL NÉHÁNY CÉGNEK, ÉS MIÉRT VALL KUDARCOT A TÖBBI? "Nincs olyan ember a földön, aki Verne Harnishnél elkötelezettebben akarna segítséget nyújtani a vállalkozásoknak a növekedés terén. Módszere radikálisan gyakorlati, és ezt elképesztő könyvének minden egyes lapja bizonyítja.”

Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

HOGYAN SIKERÜL NÉHÁNY CÉGNEK, ÉS MIÉRT VALL KUDARCOT A TÖBBI? 8 nemzetközi könyvdíj

Több mint egy évtized telt el azóta, hogy Verne Harnish bestsellere, a Rockefeller üzleti gondolkodása megjelent. A Scaling Up (Rockefeller üzleti gondolkodása 2.0) az említett klasszikus első lényeges átdolgozása: gyakorlati eszközöket és technikákat mutat be, amelyekkel piacvezető céget építhetünk. A könyv segítségével mindenki – az alkalmazottaktól a felső vezetőkig – egyformán hozzájárulhat a cég növekedéséhez. A Scaling Up a négy fő döntési területre koncentrál, amelynek minden cégnél rendben kell lennie: emberek, stratégia, megvalósítás és pénz. A könyvben található egy sor új, egyoldalas eszköz – köztük az Egyoldalas stratégiai terv és A Rockefeller-szokások ellenőrző listája™ –, amelyet világszerte több mint 80 000 cég alkalmazott sikeresen a növekedése során.

„Hurrá! Öt éve várom ennek a könyvnek a magyar megjelenését! A legzseniálisabb módszertan, amiről valaha hallottam. De vigyázat! Csak tudatos vállalatvezetőknek! Ha a Scale Up módszert ismered, könnyen fogsz döntéseket hozni: emberekkel, stratégiával, megvalósítással és pénzzel kapcsolatban, a cégedet pedig igen erős növekedési pályára állíthatod. Iparágfüggetlen, lényegre törő: az én toplistámon az első ötben van!” Forray Niki, az UnnepekAruhaza.hu alapítója

„Vállalkozói jótanácsokkal tele a padlás. Ami viszont hiányzik: egy másolható, tanítható, tudatosan alkalmazható módszertan, amellyel a cégünket nulláról egyre, majd százra és ezerre juttathatjuk. Pontosabban csak hiányzott, hiszen a Scaling Up végre betölti ezt a rést a magyar piacon. Bátran ajánlom minden vállalkozónak, cégvezetőnek és topmenedzsernek.” Ungvári Péter, az Onlife ügyvezetője

,,Húsz év vállalkozói lét után kaptam a kezembe az első Verne Harnish könyvet. Azt éreztem: ez nem fair, hol volt ez eddig? A Scaling Up angol változatát pár évre rá vettem meg, ott is ugyanazt éreztem: nem fair, miért nincs ez magyarul? És most Horváth Balázs barátomnak hála, itt a magyar nyelvű változat. Senkinek nem lehet kifogása. Itt a könyv, most már csak meg kell csinálni, amit tanít. Ez persze egyáltalán nem könnyű, de a könnyű dolgok általában nem is érnek túl sokat..."
Fehér Péter, apa, cégtulajdonos, networking szakértő

,,Verne eszközeinek és módszereinek kulcsszerepük volt abban, hogy a Benetton lett az első számú nemzetközi divatmárka Indiában. A könyvben leírtak működnek!"
Sanjeev Mohanty, a Benetton India vezérigazgatója

,,A gyorsan növekvő cégek - nem a kicsik vagy a nagyok - teremtik szinte az összes munkahelyet gazdaságunkban, mint ahogy nekik köszönhető az innovációk döntő többsége is. Verne felbecsülhetetlen segítség e cégek vezetőinek, akik közé én is tartozom. A Scaling Up segít elsajátítani azokat a szabályokat, amelyek nélkülözhetetlenek egy komoly cég felépítéséhez."
Graham Weston, a Rackspace elnök-vezérigazgatója

,,Nincs olyan ember a földön, aki Verne Harnishnél elkötelezettebben akarna segítséget nyújtani a vállalkozásoknak a növekedés terén. Módszere radikálisan gyakorlati, és ezt elképesztő könyvének minden egyes lapja bizonyítja."
Patrick Lencioni, a Kell egy csapat című bestseller szerzője

Gyártó/Kiadó Masterhouse Gmbh.
Kiadás éve 2022
Méret B/5
Oldalszám 328
Kötés típusa puhafedeles, ragasztott

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!