Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rubik logikai társasjáték

Ár:
8.900 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
A Rubik kockát nem könnyű kirakni, de ebben a játékban nem is az a lényeg. A cél az, hogy a játékosok megépítsék a különböző nehézségi fokú kártyákon szereplő elemeket a változatos alakú Rubik kocka darabokból.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Kezdetben létezett a Rubik kocka. Aztán a Rubik kocka elkezdett fejlődni, mostanra pedig olyan sok termék fut a Rubiks márkanév alatt, hogy ember legyen a talpán, aki fel tudja mindet sorolni: kettes kocka, hármas kocka, ötös kocka, verseny kocka, kis kulcstartó, piramis… és természetesen a társasjáték sem maradhat ki.

A társasnak leginkább csak a dizájnja kötődik a Rubik kockához, az viszont megkérdőjelezhetetlenül. A játék lényege, hogy különböző alakzatokat rakjunk ki minél gyorsabban egy darabjaira szedett Rubik kockából. Egyszerre ketten játszhatunk, mind a ketten ugyanolyan alakú és színű elemekkel. 3 szintből választhatunk, így már a kisebbeknek is találunk egyszerűbb feladványokat, bár a tapasztalat azt mutatja, hogy a kicsiknek nem feltétlenül csak az egyszerű kártyák valók, a nagyok pedig közel sem biztos, hogy megbirkóznak a nehéz szinttel. Legalábbis akadt a csapatban olyan nyolcéves, aki gond nélkül rakta ki az egyik legnehezebbnek kikiáltott kártyát percek alatt, miközben én tanácstalanul forgattam egy közepes nehézségű kártyát. Mondhatjuk persze, hogy kezdők szerencséje, csak hát… a térlátás ilyen dolog.

Jó hír viszont, hogy a térlátás fejleszthető, és ez a játék meg is teszi ezt, méghozzá úgy, hogy a gyerekek még csak nem is sejtik, hogy ők itt most bizony „fejlesztve vannak”. A térlátás mellett a logika is fejlődik, na meg ha rákapnak a gyerekek, akkor órák hosszára leköti őket – és valljuk be, hasznosabb időtöltés, mint a telefont nyomogatni.

Egyedül is nagyszerű időtöltés, de ketten is játszhatjuk - ilyenkor az nyer, aki gyorsabban jön rá, hogy melyik blokkokat kell felhasználni.

Gyártó/Kiadó SpinMaster
Játékosok száma 1-2 fő
Kiadás éve 2021
Méret 21 cm x 21 cm x 5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!