Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A hónap szerzője: Kökényesiné Pintér Ilona


 

Az ő nevéhez fűződik az ebben a hónapban újabb kiadásban megjelenő Bérszámfejtés kottája 2022 kiadvány, és szintén a napokban jelenik meg Külföldiek belföldön, magyarok külföldön című könyve, mely azon cégek számára nyújt jelentős segítséget, akik külföldi munkavállalót foglalkoztatnak vagy magyar munkavállalójuk külföldön végez feladatokat.

A SALDO Zrt. már több mint 60 éve nyújt szakértői tudást adózási kérdésekben a hazai piaci, állami és nonprofit szervezeteknek, a tanácsadói csapat összefogása pedig immár sok éve Kökényesiné Pintér Ilona kezében van. A szakmai igazgató átlátja mindazokat a kérdéseket, amelyekkel Ügyfeleink a SALDO-hoz fordulnak, és ezek alapján határozza meg azokat a releváns és a napi munka során sokak számára nehézséget jelentő témákat, amelyekről a SALDO Kiadó saját kiadású, esettanulmányokat és elemzéseket bemutató szakkönyvei készülnek. Ezzel igyekszünk a pénzügyi-gazdasági szakkönyv palettát olyan kiadványokkal gazdagítani, amelyek valós napi igényekre nyújtanak gyakorlati megoldást.

Így született meg a Bérszámfejtés kottája kiadvány ötlete is, amely táblázatos formában, a napi munkához gyakorlati kézikönyvként tartalmazza egy‐egy juttatás, kifizetés adó, járulék és egyéb közteher kötelezettségét. Ez a szakkönyv évek óta vezető kiadványunk, mérlegképes könyvelők, bérszámfejtők, adótanácsadók forgatják napi szinten haszonnal - megkönnyítve és felgyorsítva a munkájukat.

Kökényesiné Pintér Ilona a szakmai tanácsadói tevékenység mellett igyekszik a kiadványok terén is innovatív segítséget nyújtani a szakembereknek. Szakmai vezetése alatt a SALDO több, mint 30 éves múltra visszatekintő szaklapja, a Periodika a SALDO-tagsággal nem rendelkező Ügyfeleink számára is elérhetővé vált előfizetéses formában. A Periodika kéthavonta megjelenő kiadvány, amelyben olyan alapos és részletes cikkeket publikálunk, melyek a gyakorlati munkában problémát okozó kérdésekre, az aktuális jogszabályváltozások értelmezésében adnak megoldást.

Idén harmadik évadjával jelentkezik az Érték-Adó online szakmai folyóirat, amelyben aktuális adózási, munkajogi és számviteli cikkeket publikálnak a SALDO szerzői. A kiadvány felelős szerkesztője szintén Kökényesiné Pintér Ilona.