Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hallatlan társasjáték

Ár:
8.650 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft

A hihetetlen tények beugratós partijátéka. Itt minden válasz bűzlik...

Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Olykor az élet írja a leglehetetlenebb történeteket... Fedezz fel egy óceánnyi, nevetségesnél nevetségesebb érdekességet, aminek hallatán csak pislogsz majd, mint hal a szatyorban. Tedd fel a kérdést, és hallgasd meg a többiek őrült válaszait: ki tudod szűrni közülük a valóságot vagy a kamugépek horgára akadsz?

Vajon hol tilos Dél-Dakota államban elaludni? Te tudod a választ? Tudod, mi számít faragatlanságnak egy bagettel kapcsolatban Franciaországban? És azt tudod, hogy mi volt Petőfi Sándor egyik kedvenc étele? De azt már biztosan nem, hogy miből tört el a fejével 46 darabot egy perc alatt Kevin Shelley 2007-ben!

A Hallatlanban a játékosok célja, hogy minél több pontot gyűjtsenek össze a hamis válaszok kiválasztásával és az igaz válaszok elkerülésével. Egy különleges csavar, hiszen nem az igazat kell kitalálonod, hanem azt, hogy ki hazudik!

A Hallatlanban három különböző szerepben fogtok játszani:
A tippelő - a kártyák segítségével meghökkentő kérdéseket teszel fel, és a te dolgod lesz rájönni, hogy a kapott válaszok közül melyik az igaz és melyek a hamisak.
Vörös heringek - a te feladatot hamis választ kitalálni a kapott kérdésre, és meggyőzni a tippelőt arról, hogy az az igaz.
Csalhatatlan cselle - te adod majd az igaz választ a kapott kérdésre, de vajon sikerül ezt úgy tenned, hogy átverd a tippelőt?

A játék menete:
A tippelő kihúz egy kérdéskártyát, és felolvassa a kérdést. Győződjetek meg arról, hogy a kártya hátoldalán látszik tisztán a válasz. A vörös heringeknek a kérdés felolvasása után 15 másodperc áll rendelkezésre, hogy kitaláljanak egy hamis választ. A cselle úgy tesz minta ő is egy válaszon gondolkozna, holott ő az igazat fogja mondani. Ezután a játékosok elmondják a válaszukat.
Tippelés:
A tippelő azzal szerez pontokat, ha egyesével eltalálja a hamis válaszokat. További egy pontot kaphat, ha sikerül utolsóként választania a csalhatatlan csellét. A tippelő a kör során bármikor befejezheti a tippelést, és beválthatja az addig megszerzett pontjait. Ha azonban hamarabb esik a választása a csalhatatlan csellére, minthogy minden vörös heringet felfedett volna, úgy elveszíti a beváltatlan pontjait és a köre véget ér.

Ha 4-5 fővel játsszátok a játékot, akkor addig tart a játék, míg mindenki legalább kétszer volt tippelő. 6-10 játékosnál csak egyszer. A játékot az nyeri aki a játék végén a legtöbb pontot gyűjtötte össze.

Átlagos játékidő: 60 perc

Tartalom: 9 db hal, 80 db pontjelölő, 200 db kérdéskártya, 1 db kártyaadagoló, 1 db szabálykönyv.

Gyártó/Kiadó Big potato games
Játékosok száma 4-10 fő
Kiadás éve 2023
Méret 17x24x6

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!