Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakorlati pénzügyek példatár

Ár:
7.680 Ft
Korszerű pénzügyi tananyagot tartalmazó kiadvány, amely a lakosság és a vállalkozások pénzgazdálkodásával kapcsolatos legalapvetőbb pénzügyi ismeretek elsajátításához nyújt segítséget.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Korszerű pénzügyi tananyagot tartalmazó kiadvány, amely a lakosság és a vállalkozások pénzgazdálkodásával kapcsolatos legalapvetőbb pénzügyi ismeretek elsajátításához nyújt segítséget.

A feladatmegoldásra orientált - a modern vállalkozások pénzügyi életének csaknem minden részterületét átfogó - szakkönyvben a szemléletes és életszerű feladatok - az egyszerűtől a bonyolultig - úgy követik egymást, hogy megoldásukkal az olvasója menet közben sajátítja el a pénzügyi ismereteket, a megoldásokkal pedig ellenőrizheti, hogy az alapvető pénzügyi fogalmak, összefüggések pontosan rögzültek-e, vagy tudása még fejlesztést igényel.

A számításos példái az olvasót az adott témakörbe tartozó gyakorlati feladatok megoldására készítik fel. A könyv hasznosan alkalmazható - többek között - a mérlegképes könyvelők, a pénzügyi ügyintézők, számviteli ügyintézők, pénzügyi tanácsadók képzésénél.

Ajánljuk a kiadványt gyakorló szakemberek számára önképzéshez, továbbképzéshez, tudásszintjük gyarapítása céljából. Ajánlható ezért gazdasági társaságok, vállalkozások, költségvetési intézmények menedzsereinek, pénzügyi és számviteli szakembereinek, vállalkozóknak. Sikerélményt szerezhet továbbá azoknak is a könyv, akik könnyen, praktikus módon autodidaktaként szeretnének ismereteket szerezni a modern vállalati pénzügyekről.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2022. 11. 22.
Szuper gyors postázás. Remek, jól használható szakkönyv tudás felfrissítéséhez az adótanácsadó tanfolyam előtt nekem és gyakorláshoz a középiskolás lányomnak. További jó munkát, Saldo Kiadó!