Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#agilis   #fejlődés   #vezetés

Az agilis vezető

Ár:
3.325 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Hogyan hozzunk létre agilis vállalkozást a digitális korban?
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A mai változékony, bizonytalan, komplex és kevésbé egyértelmű világban (VUCA) a vállalatvezetők számára komoly kihívást jelent, hogy a szervezeti stabilitást megőrizve a termelékenységi mutatókat pozitív irányba kormányozzák. Ahhoz, hogy folyamatosan értékeljék helyzetüket, visszacsatoljanak és végrehajtsák stratégiáikat, mindeközben pedig megőrizzék tettrekészségüket és annak képességét, hogy a külső körülmények hatására erőfeszítéseiknek rövid idő alatt új irányokat és célokat szabjanak, az agilitás képessége nyújt segítséget.

Az agilitás ugyanis az, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyors, rugalmas válaszokat és testreszabott alternatívákat kínáljanak a változások eddig soha nem látott gyorsasággal végbemenő történéseihez - állítja a kötet szerzője, Simon Hayward, aki egyben a vezetői tanácsadások terén elismert Cirrus tanácsadó vállalat alapító ügyvezetője, valamint a melbourne-i Alliance Manchester Business School tiszteletbeli professzora. Az agilitás egyúttal olyan munkamódszert is jelent, mely nagy hangsúlyt helyez a munkakörnyezet pszichológiai szempontú, támogató közegére, a prioritások megalkuvásoktól mentes képviseletére, a döntések optimális mértékű átruházására és nem utolsó sorban a fogyasztók viselkedésének kutatására.

A könyv első részben a szerző tisztázza, hogy mit jelent az agilis vezetés, és vezetőként hogyan lehet meghonosítani az agilis vezetés jellemvonásait. A második részben kiderül az olvasó számára, hogy mit jelent az agilis vezetés a gyakorlatban, és melyek azok a kulcsfontosságú átalakítások, amelyeket az Olvasó is könnyedén bevezethet a munkamódszereiben. A kiadvány harmadik részéből megtudhatjuk, hogyan lehet létrehozni egy agilis szervezetet.

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni ebből a könyvből?

Ha az olvasó egy nagy meghonosodott vállalat vezérigazgatója vagy szenior vezetője, e könyv útmutatót ad a kezébe, hogy agilisabbá tehesse vállalatát, és átfogó képet nyújt arról, mekkora kihívást jelent is ez. Ha az olvasó egy induló vagy kisebb vállalkozás szenior vezetője, valószínűleg gyorsabban át tudja ültetni a gyakorlatba a könyv tartalmát, hiszen egy részét már nyilvánvalóan most is alkalmazza. A junior vagy középvezetők számára a kötet egyértelmű iránymutatást ad, hogyan fejleszthetnek ki agilisabb munkamódszereket a saját területükön, és rámutat arra, hogyan játszhatnak szerepet az agilitást célzó, szélesebb körű szervezeti átalakításban.

A vállalatvezetést tanulók számára e mű könnyed bevezetést nyújt az agilis vezetésbe, valamint átfogó képet ad a vezetés azon kulcsfontosságú aspektusairól, amelyek a leglényegesebbek, amikor az agilitás bevezetése érdekében átalakítjuk a munkamódszereket.

A vezetésfejlesztési szakemberek számára e könyv holisztikus megközelítést nyújt az agilis vezetésről, és rávilágít, hogy az agilis vezetés miben tér el a hagyományosabb vezetési módszerektől. Az agilis munkamódszerek vállalati szintű bevezetése valódi kihívást jelent, és ha hosszú távra tervezünk, jelentős átalakítás szükséges mind a vezetők gondolkodásában, mind a viselkedésükben.

Kiadás éve 2019
Méret B/5
Oldalszám 226
Kötés típusa füles, kartonált

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!