Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A szárnyaló szervezet

Ár:
8.455 Ft
Elérhetőség: Utolsó 2 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
"A könyvemet napjaink elfoglalt menedzserei számára írtam. Több mint 30 éves nemzetközi tréneri, szervezetfejlesztői tapasztalatomat sűrítettem bele."
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A felső- és középvezetők, és a HR-szakemberek több fronton is küzdenek a rájuk növekedő nyomással:

o Az ügyfelek elvárásai egyre nőnek,
o A fluktuáció nagy, miközben jó embereket találni és megtartani művészet,
o A tulajdonosok növekvő profitot akarnak a fokozódó verseny közepette,
o A mindezzel járó stressz mellett pedig egyre nehezebb egészségben, harmóniában élnünk.A könyvem a gyökerénél ragadja meg e problémakört. A kulcskérdés, amit megválaszolok: hogyan fokozhatjuk csapatunk teljesítményét úgy, hogy közben növeljük a munkatársak motivációját, és csökkentjük a stresszt?

Kézzelfogható példákkal, mindenki számára közérthetően mutatom be, hogyan alakítható ki az a vállalati kultúra, amelyben mindenki jól érzi magát, és maximális értéket teremt a szervezet számára. Minden lépésre és elvre kiterjedő, gyakorlati útmutatót adok a cég csúcsteljesítményéhez.

A könyvemet napjaink elfoglalt menedzserei számára írtam. Több mint 30 éves nemzetközi tréneri, szervezetfejlesztői tapasztalatomat sűrítettem bele. Egy cégvezető izgalmas és olvasmányos történetén keresztül mutatom be, hogyan alakíthatod át a csapatodat vagy az egész céget, a legjobbat kihozva munkatársaidból.
A könyv előszavában szereplő linkről ingyen letölthető egy mobil app, ami a leírtak gyakorlati alkalmazását segíti, valamint egy szerkeszthető cselekvési terv, amibe olvasás közben jegyzetelhetsz. Az eredmény egy testreszabott lépéssor lesz a módszer gyakorlati bevezetéséhez: a szárnyaló szervezetté váláshoz.

Czinege Andor, a szerző

Kiadás éve 2023
Méret B/5
Oldalszám 244
Kötés típusa cérnafűzött, keménytáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!