Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A HR gyakorlata

Ár:
8.110 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Hasonló és eltérő jellemzők az emberi erőforrás menedzsment globális, regionális és hazai gyakorlatának alakulásában
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Hasonló és eltérő jellemzők az emberi erőforrás menedzsment globális, regionális és hazai gyakorlatának alakulásában

A hazai HR szakirodalom jól ismert szerkesztői-szerzői az emberierőforrás-menedzsment témában már hét kiadást megélt kézikönyvük után új közelítésmóddal jelentkeznek. A menedzsment e stratégiává váló funkciójának koncepcióira, modelljeire fókuszáló, az elméleti alapok fejlődését nyomon követő tárgyalásmódjuk mellett az eddigi kiadványokban is kitértek a gyakorlatban használható technikák, megoldási módok bemutatására, sőt azok alkalmazási gyakorlatának felvázolására.

Ennek a kiadványnak új sajátossága, hogy közelítésmódja az előzőek fordítottja, – úgy, hogy közben megtartja az ez idáig használt, definiált fogalmak, köztük a magyar nyelvtani szabályok változásai miatt mára idejét múlttá vált megnevezés használatát is –, hiszen kifejezetten a HR gyakorlatára fókuszál. Arra, hogy a vállalatok, intézmények milyen megoldásokat alkalmaznak emberi erőforrásaik menedzselése során.

Teszik ezt úgy, hogy egy 2019-ben az alapításának 30. évfordulóját ünneplő szervezet – a Cranet – 15 éves magyar tagsági viszonya alapján három felmérési forduló adatbázisa birtokában a világ, a kelet-közép-európai régió és a magyar szervezetek új évezredbeli HR gyakorlatának fejleményeiről tudnak képet formálni. Az évszázad első másfél évtizedének HR gyakorlatáról formált saját elemzési eredményeiket a releváns külföldi és hazai szakirodalomban megjelent empirikus felmérések megállapításaival is egybevetik. Mindezek mellett egy olyan módszertan – a benchmarking – használati módjára is rámutatnak, melynek segítségével az olvasók a könyvben található, valamint a szerkesztőkön keresztül elérhető információkat saját szervezetük HR gyakorlatának értékeléséhez, fejlesztéséhez is felhasználhatják.

Kiadás éve 2018
Méret B/5
Oldalszám 368
Kötés típusa keménytáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!