Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#média

A befolyásolás formái a médiában

Ár:
1.800 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft

Szándék, hatás, forma és tartalom

Tizenegy szerző tizenkét írását tartalmazza a kötet. Nyelvész, irodalmár, tanár, kommunikációs szakember, újságíró-rádiós vizsgálja a média meghatározó, alakító és szinte elkerülhetetlen szerepét, ahogy az alcím is rögzíti: a szándéktól a hatásig.

Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Káin óta tudjuk, hogy mi lakozik az emberben - és mire képes mai korunkban a rafinált és kevésbé rafinált technikák s információk szaporodásában, burjánzásában. Kiemelten fontos hát a kötet tematikája: a befolyásolás, a befolyásolhatóság veszélye és sokszínűsége, a sokszínűség szinte követhetetlen tobzódása, pozitív és negatív értelemben egyaránt.
Tizenegy szerző tizenkét írását tartalmazza a kötet. Tizenegy értelmiségi tudományos szemmel, alkotói nyitottsággal, empátiával rámutat valamire, aminek elkerülhetetlenül részesei vagyunk egy brutális valósággal egy brutális valóságban, s amely a mindennapok meghatározójává vált, lett, tették. Nyelvész, irodalmár, tanár, kommunikációs szakember, újságíró-rádiós vizsgálja a média meghatározó, alakító és szinte elkerülhetetlen szerepét, ahogy az alcím is rögzíti: a szándéktól a hatásig.
Hogy ne lehessünk tudatlanok az információk és közlések jól szervezett és persze spontán zuhatagában; hogy miképpen próbálnak minket befolyásolni, nevezzük nevén, akár manipulálni; a tényleges valóságból vagy helyette tudati, tudatalatti, később magatartásbeli valóságot teremteni: a könyv lényege talán leginkább ez. (Kaiser László)

Kiadás éve 2020
Méret B/5
Oldalszám 134
Kötés típusa kartonált, ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!