Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

1000 bопросов 1000 ответов

Ár:
5.160 Ft
Elérhetőség: Utolsó 2 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft

Oroszul is elérhető az 1000 kérdés, 1000 válasz! A népszerű sorozat orosz kiadása hatalmas segítséget nyújthat, akár középfokú nyelvvizsgára, akár érettségire készülsz!

Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A könyv hatékonyan és élvezetesen készít fel az orosz középfokú nyelvvizsga és a közép- és emelt szintű érettségi szóbeli részére. Kurzus- és gyakorlókönyvként eredményes szókincs- és beszédkészség-fejlesztést tesz lehetővé a középszintű (B2) nyelvtudás megszerzéséhez.

E kiadvány az orosz nyelvtanulók népszerű vizsgafelkészítő könyvének, a 1000 Вопросов 1000 Ответов középfokú kötetének külsejében és tartalmában egyaránt teljesen megújult utódja. A könyv változatlan értéke, hogy a tananyag jól áttekinthető, logikus tagolásban kerül a tanulók kezébe, és mind felépítésében, mind megfogalmazásában megkönnyíti az orosz nyelv magas szintű elsajátítását.

Az új kiadás tartalmilag aktualizált tananyaga naprakész ismereteket közöl a feldolgozott témákkal kapcsolatban, gazdag és szemléletes illusztrációs anyaga pedig még élményszerűbbé teszi a nyelvtanulást.

A könyv az általános középfokú szóbeli nyelvvizsgára készít fel: érdekes és életközeli kérdések és feleletek, izgalmas és hatékony társalgási feladatok formájában dolgozza fel a Közös Európai Referenciakeret (KER) előírásain alapuló középfokú (B2) szóbeli nyelvvizsgák valamennyi lényeges társalgási témáját. A tananyag emellett figyelembe veszi az érettségi vizsga követelményeit is, így hasznos segédeszköz lehet mindenki számára, aki a közép- és emelt szintű érettségi szóbeli részére kíván felkészülni.

A KÖNYV TARTALMA

A könyvben található 12 fejezet a nyelvvizsga és az érettségi társalgási témaköreit dolgozza fel. Az egyes kérdéseket mintaválasz követi – gyakran egyszerre több is –, valamint az adott kérdéshez és válaszhoz kapcsolódó szó- és kifejezésgyűjtemény, ami mentesíti a nyelvtanulót a hosszadalmas szótárazás alól.

A kiadvány fontos újdonsága, hogy a fejezetek végén bizonyos kérdéseket vázlatos válaszok (Материалы для ответов) formájában dolgoztunk ki rövid szójegyzékekkel, aminek elsődleges célja az önálló fogalmazás elősegítése, az érveléstechnika fejlesztése, s ennek érdekében a véleménykifejtés és -ütköztetés során használatos fordulatok hatékony és élvezetes elsajátítása.

Kiadás éve 2019
Méret B/5
Oldalszám 428
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!