Tartalom és kiadási információk
Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán „Villásreggelitől a gálavacsoráig” című szakkönyvének első kiadását kedvezően fogadták, hiánypótló szakkönyvként értékelték a rendezvénypiac szereplői és az oktatási intézmények.
A most megjelent második, átdolgozott kiadásban a jelen kor elvárásai és gyakorlata szerint frissítették az elméleti, a rendezvények lebonyolítási formáiról szóló részt, valamint a kapcsolódó mintaajánlatokat. Az anyaggyűjtés során neves szakmai szervezetek, elismert vendéglátóipari vállalkozások és szakemberek támogatták munkájukat.
A könyvben az elméleti részen kívül 18 vendéglátó rendezvénytípus kerül bemutatásra a rendelésfelvételtől a választékon át a lebonyolításig.
508 oldalon:
18 Rendezvénytípus
24 Összefoglaló táblázat
156 Ábra
195 Mintaajánlat
Kiadás éve | 2021 |
Méret | B/5 |
Kötés típusa | keménytáblás |