Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárolj BGE tankönyv kedvezmény kuponoddal!

Ne fizess többet, mint amennyit szükséges!


A saldokiado.hu oldalon a BGE hallgatói és oktatói az Egyetem által megadott hivatalos tananyagjegyzékben kötelező irodalomként megadott tankönyveket 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg. Ezeket a kiadványokat a BGE tankönyvek kategóriába gyűjtöttük össze.

Hogyan lehet kedvezményre jogosító kuponkódot igényelni?

A kódokat az egyetemi Modulo rendszeren keresztül lehet igényelni. Az igénylést követő 24 órán belül érvényes lesz a kód, amit a félévenként egyszer lehet kérni, de a félév folyamán többször is fel lehet használni. Egy rendelésnél egy fajta tankönyből max. 2 példányra lehet érvényesíteni a kedvezményt.

Azoknak akik jobb szeretik kézbe fogni, belelapozni a könyvekbe a Saldo XIII. kerületi könyvesboltját ajánljuk. A boltban a gazdasági szakkönyvek széles választékán kívül, olyan BGE PSZK, KKK és KVIK jegyzetek is találhatók, amely máshol nem kaphatók. Könyvesboltos kollégáink sok évi tapasztalattal segítik a választást.

Ezen kívül minden félévben legalább egy alkalommal kitelepült könyvvásárt rendezünk minden BGE karon. A könyvvásárt jó előre meghirdetjük a saldokiado.hu oldalon, a Facebook oldalunkon és Neptun üzenetet is küldünk, így biztosítva azt, hogy a saját karodon, kényelmesen, utazás nélkül juthass hozzá a kiadványokhoz, ami a sikeres vizsga felé tett első lépésed.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, hogy értesül új megjelenésekről, új megjelenésekről, akciókrók, könyvvásárokról.