Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vámjogi ismeretek

Ár:
3.610 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.090 Ft
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintézők kézikönyve
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A vámjogi ismeretek tankönyv második átdolgozott kiadásának megjelentetését az elmúlt évek jogszabályi változásai és az Uniós Vámkódex hatálybalépése tette indokolttá.

A tankönyv, mint az első kiadás is, összefoglalja a vámjogi ismeretekhez kapcsolódó európai uniós joganyagokat és a nemzeti szabályok részletes gyakorlati alkalmazását. A kiadvány az OKJ szerinti Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző képzéshez ajánlható tankönyv.

A Vámjogi ismeretek c. kiadvány tartalma az alap jogforrásokból kiindulva, a témaköröket logikailag is egymáshoz fűzve került felépítésre. A tananyag összeállításánál az egyik legfontosabb cél az volt, hogy az olvasó a száraz jogszabályi helyek ismertetésén túl a képek, sematikus folyamatábrák bemutatásával megismerje az eljárási szabályokhoz kapcsolódó gyakorlati mozzanatokat. A tárgykörök hatékony elsajátítása érdekében a fejezetek végén, az Ellenőrző kérdések, feladatok részben az önellenőrzés lehetősége is megtalálható, amely alapján az olvasó le tudja mérni megszerzett tudását.

A könyv olvasója olyan ismerteket szerezhet, amelyeket fel tud használni az OKJ-s tanulmányai során, de ugyanakkor eredményesen használni tudja az is, aki e területen korábban szerzett tudását kívánja felfrissíteni. 


Az érintett Saldo tagok a kiadvány tagsági változatát a szerződés keretében megkapják.

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2016
Méret B/5
Oldalszám 220
Kötés típusa ragasztókötött, puhatáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!