Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Top 10 társasjáték party-ra és utazásra

Top 10 társasjáték party-ra és utazásra
A társasjátékokat sokféle módon szokták csoportosítani: gyerekeknek vagy felnőtteknek szóló társasok, a játék jellege alapján stratégiai, ügyességi vagy logikai. Mi most kiválogattuk a kedvenceinket, amelyek ideálisak baráti társaságoknak, családi összejövetelekre vagy utazásra!

Amikor összejövünk a barátokkal vagy a családdal, semmi nem indítja be úgy a hangulatot, mint egy jó kis közös játék. Vagy ha éppen már kibeszélgettük magunkat, akkor frissítőnek vethetjük be a társasjátékot, amellyel a nevetés, szórakozás garantált!

Party, buli - ha már unjátok a Monopoly-t

 

Fröccs társasjátékFröccs társasjáték

Könnyed és retro kocsmahangulatot idéző kártyajáték, melyben a kocsmahősök szerepébe bújva próbáljátok a legjobb fröccsöket kikeverni és eladni. Alkudozás és egyezkedés szövi át a pörgős és izgalmas partijátékot, amelyben a fröccsök mellől a zsíros deszka sem hiányzik.

Ez egy ivós játék?

Nem, ez nem egy ivós játék. A Fröccs egy igazi családi, baráti parti kártyajáték, amit akár már 8 évesek is játszhatnak velünk.

Játékosszám: 2-6 játékos; Játékidő: kb. 30 perc;

Megnézem

 

Fedőnevek társasjátékFedőnevek

Elsöprő sikerű asszociációs kártyajáték a titkos ügynökök szupertitkos világában! A kémfőnökök feladata, hogy rávezessék társaikat, mely lapok tartoznak hozzájuk a kiterített 25 szókártyából. Mindezt úgy, hogy egy-egy szóval megpróbálnak minél több kártyára utalni egyszerre anélkül, hogy megneveznék őket.

A Fedőnevek egyszerre komoly gondolkodást igénylő társasjáték és könnyed partijáték, amit bárki fél perc alatt megtanulhat. Nagy(obb) társaságokra találták ki, igazából négy főtől lesz izgalmas.

Játékosszám: 2-8 játékos; Játékidő: 20-40 perc

Megnézem

 

 

Nyaralás, utazás az UNO-n túl

 

Csótánypóker Royal kártyajátékCsótánypóker Royal

A népszerű blöffölős kártyajáték, a Csótánypóker királyi változata. A lényeg nem változott - a kártyalapokon irtózatos állatok képe látható, amiktől te is mihamarabb meg akarsz szabadulni. De mégis hogyan?Nem kell mást tenned, mint meggyőzően blöffölni, vagy éppen a megfelelő pillanatban az igazat, és csakis a színtiszta igazat mondanod. Ha sikerült kellőképpen összezavarnod az ellenfeled, már jó nyomon jársz a győzelem felé.

Játékosszám: 2-6 játékos; Játékidő: 15-25 perc

 

Megnézem

 

Kwatro kártyajátékKwatro

Díjnyertes minidobozos játék, aminek két legnagyobb előnye, hogy megunhatatlan számú variációban játszható, és kis méretének köszönhetően utazáshoz ideális választás. 

Kártyajáték, amit játszhattok könnyedén beszélgetés közben, vagy épp komoly stratégiát építve.

Játékosszám: 2-4 játékos; Játékidő: 30 perc

Megnézem 

 

Kooperációs, asszociációs

 

Kaméleon parti-családi társasjátékKaméleon

Könnyed, vicces, titkos szerepes társasjáték, melyben próbára teheted asszociációs készséged..A játék során ki kell találni, hogy a játékosok közül ki a kaméleon. Mindannyian mondunk egyetlen szót, ami kapcsolódik a titkos szóhoz, hogy elterelje rólunk a gyanút, de nem túl egyértelmű, hogy segítsük vele a kaméleont. 

Játékosszám: 3-8 játékos; Játékidő: 15 perc 

 

Megnézem 

 

Dixit társasjátékDixit

Tudod, mikor mire gondolnak a barátaid? Ezzel a varázslatos asszociációs játékkal kipróbálhatod! Felhőtlen, vidám szórakozásra invitál, szakítva a korábbi hasonló, díjazott játékok stílusával. Kommunikációs, asszociációs játék, amelyben szépen kidolgozott képekről kell gondolatokat megosztani a többiekkel, úgy hogy lehetőleg ne legyen egyértelmű, de mégis rá lehessen ismerni. 

Játékosszám: 3-6 játékos; Játékidő: 30 perc 


Megnézem 

 

Versengős, másokkal kitolós

 

Elvetemült veteményes társasjátékElvetemült veteményes kártyajáték

Vicces taktikai kártyajáték, melyben az okos kerttervezés és a lapok különböző különleges képességének kijátszása a cél. 

Nincs is jobb a friss articsókánál, pláne fokhagymás olajon pirítva. Kivéve, ha már hetek óta ezt kell enni. Kapát-kaszát elő, és kezdődjön az Elvetemült veteményes rendberakása, a gazticsókák komposztálása a legszívtelenebb, mégis családbarát kártyajátékban! 

Játékosszám: 2-4 játékos; Játékidő: 20 perc 

 

Megnézem 

 

 

Velonimo társasjátékVelonimo kártyajáték

 

Állati versenyfutamban vehetsz részt, amely elénk tárja az állatvilág nagy harcát. Bizonyítsd be, hogy megvan benned minden ahhoz, hogy legendás bajnok lehess!

Nyerd meg csúcstámadásokat a versenytársaid kijátszásával. A játékban az nyer, aki legelsőnek szabadul meg az összes kártyalapjától.

Játékosszám: 2-5 játékos; Játékidő: 30 perc

Megnézem 

 

5.000 Ft alatt  

Spicí kártyajátékSpicy

Pár perc alatt megtanulható blöffölős partijáték humoros rajzokkal.

Három nagymacska klánja legjobbjait új küzdőtérre hívja. Bátorságukat immár nem véres harc bizonyítja. Az igazi hős nem csak erős, de könnyedén fogyasztja a legcsípősebb ételeket is! Lángoló ajkakkal és könnyező szemekkel licitálják túl egymást. Hazugság talán a nagyotmondás, ha vállalod a lelepleződés következményeit? E legendás dilemmából születik meg egy új korszak új harci taktikája, a BLÖFF.

 

Játékosszám: 2-6 játékos; Játékidő: 15-20 perc

Megnézem 

 

 

Aranyásók kártyajátékAranyásók

Te mennyire vagy jó emberismerő? Vajon kinek segítettél: barátodnak, vagy ellenfelednek? Ez legtöbbször csak akkor derül ki, amikor a törpék megtalálják az aranyat.

Az Aranyásók pörgős partijáték, ahol nem tudni: kik a kincskeresők és kik a szabotőrök. Minél többen játsszátok, annál jobb! Csákányok törnek, alagutak omlanak be, és a kincskeresőknek egyszerre kell haladniuk, de a szabotőr okozta gondot is megoldaniuk.

Játékosszám: 3-10 játékos; Játékidő: 30 perc

 

Megnézem