Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tételvázlatok a pénzügyi-számviteli ügyintézői komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységéhez

Ár:
5.225 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.090 Ft
A pénzügyi-számviteli ügyintéző vizsgára történő felkészülés tananyaga.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A pénzügyi-számviteli ügyintéző az a szakma (és az lesz a jövőben is), mely alapszintű ismereteket nyújt, de megnyitja a lehetőséget magasabb szintű szakképesítések megszerzéséhez, vagy a megszerzett szakképzettséggel továbbtanulás lehetséges a gazdasági felsőoktatásban.

A képesítés megszerzéséhez hozzátartozik a szóbeli vizsgatevékenység is. A most kézbe vett kiadvány e vizsgára történő felkészüléshez nyújt jelentős segítséget. A három tételsor (Pénzügyi és adózási feladatok, Könyvvezetés és beszámolókészítés, Az esettanulmány projektismerete) tételei vázlatosan – de szakszerűen és célirányosan – kerültek kidolgozásra és ezzel hozzájárulnak a sikeres felkészüléshez.

A szerzők a Pénzügyminisztérium által közzétett tételjegyzék alapján dolgozták ki a tételvázlatokat. (A tételsor a 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII.26.) NGM rendelet által módosított) Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye alapján készült, érvényes 2016.december 1-től.)

A kiadvány nemcsak a szóbeli vizsga sikeres teljesítését segíti, de a képesítés megszerzését követően is hasznosan lehet majd forgatni egy-egy szakmai kérdés megoldásához.

A könyvvezetés és beszámolókészítés tantárgy elsajátítását a Könyvvezetés, beszámolókészítés példatár segíti.

Kiadás éve 2020
Méret A/4
Oldalszám 248
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!