Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#bge tankönyv   #számvitel

Számvitel menedzsereknek és informatikusoknak

Ár:
5.320 Ft
Elérhetőség: Készleten (Száll. 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.100 Ft
A szerzők – a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának Számvitel Tanszékének főállású oktatói – többéves oktatási és gyakorlati tapasztalatukat használták fel a könyv megírásához.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A tankönyvhöz kapcsolódó tematika alapvetően két dologra helyezi a hangsúlyt: a folyamat szemléletre és a gazdasági események mérlegre és eredménykimutatásra gyakorolt hatására. A könyv bevezetést ad a számvitel rendszerébe, folyamat szemléletben mutatja be az egyes tevékenységek számvitelét, majd a tevékenységek számvitelének lezárásaként a beszámoló összeállításával is foglalkozik, valamint a mérleg és az eredménykimutatás alapján számolható leggyakoribb azon mutatószámokat mutatja be, amelyek segítségével a vállalkozás vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzete elemezhető.
A tankönyv két logikai egységből áll: az első részbe az elméleti ismeretek kerültek, a második részben edig az egyes témákhoz kapcsolódó gyakorlati feladatok lettek rendszerezve. A tanórai megoldásra felkínált feladatok megoldását a tankönyvben nem közöltük, de a tankönyvhöz kapcsolódó elektronikus felületen a tanórai példák minden típusára készültek gyakorló feladatok, amelyek megoldása az elektronikus felületen történt kidolgozás után megtekinthető.
A szakkönyv elsősorban a Budapesti Gazdasági Egyetem gazdaságinformatikus alapszakos hallgatói részére készült, de a tankönyv gyakorló szakemberek (informatikusok, menedzserek, cégvezetők stb.) részére kézikönyvként is jól használható.
Jó tanulást és sikeres vizsgát kívánunk!

Gyártó/Kiadó Saldo
ISBN szám 9789636385569
Kiadás éve 2018
Méret A/4
Oldalszám 284
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!