Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stratégiai management a gyakorlatban

Ár:
8.170 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Imre Tamás „Stratégiai management a gyakorlatban” könyve nem csupán arra vállalkozik, hogy ismertesse a stratégiai menedzsment fő paradigmáit, elméleti alapjait, folyamatát, hanem pontosan azt nyújtja az Olvasó számára, amit a címe is ígér: hasznos útmutatóul szolgál a stratégiai menedzsment koncepciójának és eszköztárának gyakorlati alkalmazása terén.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A stratégia, a stratégiai management kb. 40-50 éve a vállalatvezetők által használt központi fogalmak közé tartozik. A hosszú távú előrelátás, a tervezés, a stratégiai időhorizontra való előretekintés, a hosszú távú cselekvési programok kialakítása mára már a vállalati működések többé-kevésbé szerves részévé váltak.
A magyar olvasóknak szánva egy olyan, összefoglaló jellegű és egyúttal a részleteket is bemutatni kívánó könyvet kívántam írni, amely a stratégiai management egészét gyakorlati szempontokból, az üzleti
világban szerzett több évtizedes tapasztalataim alapján, átfogóan mutatja be. Ez a könyv ezen a szakmai alapon, ezzel a szándékkal íródott.

Miről szól ez a könyv? Arról, hogy mire és milyen módon, milyen folyamatok, eljárásmódok mentén kell stratégiát alkotni, hogyan kell stratégiai szempontú elemzéseket készíteni, hogyan és milyen tartalommal kell egy stratégiát, egy stratégiai tervet megalkotni, hogyan kell megtervezni a végrehajtását, és főképp, hogy hogyan kell sikeresen végrehajtani, és hogyan kell olyan szervezeti-működési környezetet kialakítani, hogy a stratégia lehessen a mindennapokban is a ’követendő vezérfonal’.

Kiknek szól ez a könyv? Szándékaim szerint sokaknak. A könyvemet alapvetően szakkönyvnek és kézikönyvnek szánom, elsősorban gyakorló üzleti emberek számára. Elsősorban gyakorló vállalatvezetőknek, tulajdonosoknak, ügyvezetőknek, stratégiáért felelős vezetőknek, gazdasági vezetőknek, üzleti vezetőknek, funkcionális szakterületek vezetőinek és minden rendű és rangú olyan szakértőknek, akik munkakörük részeként folyamatosan, avagy alkalomszerűen, de vissza-visszatérő módon foglalkoznak stratégiai elemzésekkel, stratégiai tervezéssel és a stratégiák végrehajtásával.
Sok éves tapasztalat mondatja velem: a mai kor vállalatainak a jó stratégiai managementre nagyobb szükségük van, mint valaha.

Ez a könyv azért született, hogy ehhez minél többeket hozzásegíthessen.
A szerző

Kiadás éve 2020
Méret B/5
Oldalszám 422
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!