Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#statisztika   #tankönyv

Statisztika II. feladatgyűjtemény

Ár:
3.780 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Gazdasági felsőoktatásban használt tankönyv. A témakörnél esettanulmány jelleggel kidolgozott példák, amelyek részletes levezetéssel, szöveges értelmezésekkel mutatják be az eljárásokat, módszereket, mutatókat.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A feladatgyűjtemény – a feladatok tartalmát és jellegét tekintve – elsősorban a felsőoktatási alapképzések gazdaságtudományi, üzleti képzésében résztvevő főiskolásoknak és egyetemistáknak készült. A feladatgyűjtemény tematikáját tekintve követi valamennyi gazdaságtudományi és üzleti alapképzés második féléves statisztika tárgyának tartalmát, így az egységesen szolgálhatja a hallgatók felkészülését minden felsőoktatási intézményben.

Minden témakörnél található egy minden részletre kiterjedően, esettanulmány jelleggel kidolgozott példa, amely gyakorlatban, részletes levezetéssel, szöveges értelmezésekkel mutatja be az eljárásokat, módszereket, mutatókat. A feladatok témakörönként nehézségi sorrendben követik egymást, összesen közel 150 feladatot tartalmaz a kiadvány. A megoldások külön fejezetben találhatók, ezzel is ösztönözve az önálló feladat megoldást, de lehetővé téve az önellenőrzést.

A kor követelményeinek megfelelően minden témakör tartalmaz számos olyan feladatot, amelyeket számítógép segítségével kell megoldani. 

A feladatgyűjtemény egyik legnagyobb erénye, hogy minden kitűzött feladatnak tartalmazza a részletes megoldását, így az különösen alkalmas az anyag önálló, otthoni feldolgozásra is. Ebből kifolyólag ajánljuk a nappali képzésen túl a tipikusan alacsonyabb óraszámú esti, levelező tagozatos és távoktatási képzésben résztvevő hallgatóknak is.

A Statisztika II. feladatgyűjteményhez tartozó képletgyűjtemény a Statisztika II. feladatgyűjtemény képletein kívül a Statisztika I. feladatgyűjtemény képleteit is tartalmazza.

Kiadás éve 2016
Méret B/5
Oldalszám 504
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!