Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sportolók, edzők, sportszervezők adózása

Ár:
9.975 Ft
Elérhetőség: Utolsó 4 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Könyvben bemutatjuk a sportolókra, edzőkre, sportszervezőkre vonatkozó foglalkozási és jövedelemadózási szabályokat, de kitérünk a felmerülő általános forgalmi adó kérdésekre is. Bemutatjuk az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (ekho) alkalmazását a sportfoglalkozásokban. Kitérünk a hivatásos sportoló, edző, sportmunkatárs, sportszakember fogalmára is.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Jogcímük szerint számba vesszük az egyes sportolói jövedelem-típusokat. Bemutatjuk az igazolási, átigazolási díjak adózását a sportolónál, amely meghatározza a kifizetői kötelezettségeket is. Elvégezzük a szponzorálási szerződések és az arculat-átviteli szerződések adójogi minősítését, bemutatjuk a sportolói élet- és balesetbiztosításokra vonatkozó adózási szabályokat.  Bemutatjuk a sportolók kereskedelmi szerződéseiből eredő áfa kötelezettségeket. Kitérünk a külföldi sportolók, edzők foglalkoztatásának és adózásának főbb szabályaira, továbbá az amatőr sportolókra vonatkozó adószabályokra is. Felvázoljuk a játékosügynökök adózásának főbb szabályait. 

Bemutatjuk, hogy a sportolók a kereskedelmi szerződésből eredő tevékenységüket milyen foglalkozási- vállalkozási szabályok szerint végezhetik. Kitérünk a sportolók, edzők, sportszervezők által is igénybe vehető szja adóalap-kedvezményekre.

Kiadás éve 2023
Méret B/5
Oldalszám 170
Kötés típusa füles, kartonált

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!