Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Periodika-Bérszámfejtés kottája Plusz előfizetés

Ár:
20.895 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: Ingyenes

Sajnos a Periodika Plusz 2022. évi csomag elfogyott! A 2023. évi kiadvány tervezett megjelenése 2023. január. Kérjen értesítést a megjelenésről és már az előrendelés állapotában jelezzük Önnek! A Periodika és a Bérszámfejtés kottája kiadványok még korlátozottan elérhetők

Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Fizessen elő a Periodika szaklapra és a Bérszámfejtés kottája 2022 kiadványra csomagban és megküldjük az Adónaptár 2022 kiadványt, ráadásul hozzáférést adunk a Periodika és az Érték-Adó című online folyóiratokhoz.

Periodika

A Periodika a SALDO Zrt belső terjesztésű szaklapja immár 31 esztendeje. Sokak kérésére 2022-ben megnyitjuk az előfizetés lehetőségét!

A Periodika kéthavonta megjelenő kiadványban a gyakorlati munkában problémát okozó kérdések, az aktuális jogszabályváltozások értelmezése alkotják a lap gerincét. Olvasóink kedvenc rovata a kérdés-felelet, ahol a SALDO tanácsadói ügyfélszolgálatnál felmerülő leggyakoribb kérdéseket és válaszokat külön rovatban összegyűjtve ismertetjük.

Megjelenik évente 6 alkalommal 24-48 oldalon.

Bérszámfejtés kottája 2022

A gazdálkodó szervezetek, vállalkozások, költségvetési és a társadalmi szervezetek különböző jogviszonyokat alakíthatnak ki a velük kapcsolatban álló magánszemélyekkel. A leggyakoribb formák a munkaviszony, közalkalmazotti, közszolgálati, állami szolgálati, az állami projektértékelői, a társasági tagi, a megbízási, a vállalkozási, szövetkezeti tagi jogviszony, a felhasználási szerződés, vagy a tanulószerződéses jogviszony.

A jövedelemszerzés módjától és formájától függően más és más közterhek kapcsolódnak az egyes kifizetésekhez, juttatási formákhoz.

A jogszabályi feltételek és változások közötti eligazodás komoly kihívás minden ezzel foglalkozó szakember számára, legyen bérszámfejtő, könyvelő, munkaügyes, revizor vagy könyvvizsgáló.

A Bérszámfejtés kottája táblázatos formában tartalmazza egy‐egy juttatás, kifizetés adó, járulék és egyéb közteher kötelezettségét.

A táblázatokban egy‐egy juttatáshoz, kifizetéshez kapcsolódóan megtalálhatóak a kifizetőt és a magánszemélyt terhelő kötelezettségek egyaránt.

Olvasson bele!

Adónaptár

Az Adónaptár egy 24 oldalas füzet, ami összefoglalja a különböző kötelezettségeket érintő bevallási, és befizetési határidőket, továbbá a nyomtatvány számokat.

 

2022-ben előfizetőnk számára hozzáférést biztosítunk a Periodika és az Érték-Adó szaklapunk online felületéhez is.

Érték-Adó

A Periodika nyomtatásban megjelenő szaklap mellett kizárólag elektronikus formában elérhetővé szakmai kiadványunk az érték-Adó. Elsősorban az adózási kérdések gyakorlat- és problémaorientált megközelítésére fókuszál, valamint a kapcsolódó szakterületeket érintő legjelentősebb hazai és Európai Uniós bírósági ítéleteket elemzi és teszi közérthető formában közkinccsé. Az Érték-Adó minden páratlan hónap utolsó hetében jelenik meg.

Megjelenés: 6 alkalom, online

érintett szerződött Partnereink részére a szerződés keretében biztosítjuk a kiadványt.

Gyártó/Kiadó Saldo
ISBN szám 2060-7946
Kiadás éve 2022
Méret A/4
Oldalszám 220
Kötés típusa irkafűzött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!