Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Periodika-Bérszámfejtés kottája Plusz előfizetés

Ár:
24.990 Ft

Periodika újság évi 6 lapszám + Bérszámfejtés kottája és az Adónaptár különszámokkal.

Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Fizessen elő a Periodika szaklapra és a Bérszámfejtés kottája 2023 kiadványra csomagban és megküldjük az Adónaptár 2023 kiadványt, ráadásul hozzáférést adunk a Periodika online folyóirathoz.

Periodika

A Periodika kéthavonta megjelenő kiadványban a gyakorlati munkában problémát okozó kérdések, az aktuális jogszabályváltozások értelmezése alkotják a lap gerincét. Olvasóink kedvenc rovata a kérdés-felelet, ahol a SALDO tanácsadói ügyfélszolgálatnál felmerülő leggyakoribb kérdéseket és válaszokat külön rovatban összegyűjtve ismertetjük.

Megjelenik évente 6 alkalommal 24-48 oldalon.

Bérszámfejtés kottája 2023

A gazdálkodó szervezetek, vállalkozások, költségvetési és a társadalmi szervezetek különböző jogviszonyokat alakíthatnak ki a velük kapcsolatban álló magánszemélyekkel. A leggyakoribb formák a munkaviszony, közalkalmazotti, közszolgálati, állami szolgálati, az állami projektértékelői, a társasági tagi, a megbízási, a vállalkozási, szövetkezeti tagi jogviszony, a felhasználási szerződés, vagy a tanulószerződéses jogviszony.

A jövedelemszerzés módjától és formájától függően más és más közterhek kapcsolódnak az egyes kifizetésekhez, juttatási formákhoz.

A jogszabályi feltételek és változások közötti eligazodás komoly kihívás minden ezzel foglalkozó szakember számára, legyen bérszámfejtő, könyvelő, munkaügyes, revizor vagy könyvvizsgáló.

A Bérszámfejtés kottája táblázatos formában tartalmazza egy‐egy juttatás, kifizetés adó, járulék és egyéb közteher kötelezettségét.

A táblázatokban egy‐egy juttatáshoz, kifizetéshez kapcsolódóan megtalálhatóak a kifizetőt és a magánszemélyt terhelő kötelezettségek egyaránt.

Olvasson bele!

Adónaptár

Az Adónaptár egy 24 oldalas füzet, ami összefoglalja a különböző kötelezettségeket érintő bevallási, és befizetési határidőket, továbbá a nyomtatvány számokat.

Érintett szerződött Partnereink részére a szerződés keretében biztosítjuk a kiadványt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!