Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pénzügy I. - Példatár és feladatgyűjtemény a Pénzügy I. c. tankönyvhöz

Ár:
3.490 Ft 2.790 Ft
Kedvezmény: 20%
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Példatár a Pénzügy I. Vállalkozások általános pénzügyei című kötethez
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A hat kötetből álló pénzügy tankönyvcsalád a PM pénzügyi-számviteli és vállalkozási ügyintéző szakképesítéseihez ajánljuk.

Az I. kötet a pénz, a gazdaságpolitika, pénzügypolitika, a bankrendszer, a pénzforgalom, az értékpapír, értékpapírpiac, a nemzetközi pénzügyi rendszer, a biztosítás témakörök ismeretanyagát tartalmazza.

A II. kötet a vállalkozás pénzügyi döntéseit, a pénzügyi és tőkeszerkezetet, a finanszírozási döntéseket, finanszírozási stratégiákat, a beruházási döntéseket, tőkebefektetési számításokat, a beruházások finanszírozását, a lízingfinanszírozást, a forgóeszköz-ellátás tervezését, finanszírozását, az üzletfinanszírozást, a vállalkozás pénzügyi teljesítményének értékelését, a pótlólagos forrásszükséglet biztosítását, a hitelfelvétellel kapcsolatos ismereteket foglalja magában.

A III. kötet témakörei: a magyar államháztartás rendszere, az államháztartás alrendszerei, az államháztartás fontosabb intézményei, a költségvetési szervek, az Európai Unió költségvetése, az adózási alapfogalmak, az adózás rendje, az adónemismeret (kiemelten az általános forgalmi adó, a társasági adó, a személyi jövedelemadó, a helyi adók), az illetékek, vámok és egyéb adók, járulékok.

A tankönyvekhez példatárak készültek, melyek részben az elméleti ismeretek alkalmazását, rendszerezését, a szakmai szövegek értelmezését segítik, részben a szakképesítéshez szükséges számítási feladatokat tartalmazzák.

Kiadás éve 2015
Méret A/4
Oldalszám 110
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!