Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pénzbeli ellátások 2023. július 1-től

Ár:
12.255 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
A foglalkoztatókat és a kifizetőhelyeket érintő jogszabályváltozások
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

2023. július 1-től jelentősen változnak az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait, valamint a baleseti táppénzt érintő jogszabályok.
A módosítások egy része technikai jellegű, azonban tekintettel arra, hogy az ellátásokra vonatkozó igényt minden esetben a munkáltatóhoz kell benyújtani, így a módosítások valamennyi foglalkoztatót érintik, függetlenül attól, hogy működtet társadalombiztosítási kifizetőhelyet vagy sem. A kifizetőhelyek adatszolgáltatása, valamint a kifizetőhelyi elszámolás rendszere is teljesen új lesz.
A pénzbeli ellátások megállapításával és folyósításával kapcsolatban is történnek változások, melyekről új szakkönyv részletes ismertetést nyújt. A szakkönyvben nemcsak a változásokról lesz szó, hanem a mindennapi gyakorlatban felmerülő problémákról is átfogó, gyakorlatias képet mutatunk. Mind a foglalkoztatóknak, mind az ügyintézőknek, mind az igénylőknek érdeke, hogy betegség, gyermekvállalás, vagy baleset esetén minél hamarabb és jogszabálynak megfelelően sor kerüljön az ellátások megállapítására és kifizetésére.
A szakkönyvet mindazoknak ajánljuk, akik valamilyen módon részt vesznek az igények átvételében, továbbításában, megállapításában, illetve folyósításában.
Külön kiemelnénk az érintettek közül a könyvelőket, könyvelőirodákat, HR szakembereket, cégvezetőket és a kifizetőhelyi feladatokat ellátó ügyintézőket.

Kiadás éve 2023
Méret B/5
Oldalszám 176
Kötés típusa kartonált ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!