Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Patisserie

Ár:
19.920 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.100 Ft
A cukrászművészet nagykönyve
Omlós croissant-ok, leheletnyi vékonyságú krémeslapok, mennyei macaronok és a legjobb francia cukrászmesterek megannyi különlegessége: A cukrászművészet nagykönyvéből a mesterség minden fogását elsajátíthatják a törekvő cukrászok, legyenek akár lelkes műkedvelők, vagy a legjobbaktól tanulni vágyó profik.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig. 

Tanácsokat ad a konyha berendezésére, alapvető tésztákra, töltelékekre, dekorációkra, a cukrászat minden spektrumát lefedi gyors desszertektől ünnepi különlegességekig, jégkrémektől a sorbet-ten át a csokoládékészítésig. A Ferrandi, az egyik legnagyobb nevű nemzetközi elismertséggel bíró hivatásos szakácsiskola, intenzív kurzust ad a kezünkbe a francia cukrászművészet elsajátításához. A könyvet az iskola tapasztalt tanárainak mestercukrász-csapata írta, a recepteket úgy átdolgozva, hogy otthon is elkészíthetők legyenek. Ez a teljes terjedelmében illusztrált könyv az összes olyan alapvető technikát és receptet felvonultatja, amik az előkelő francia desszerthagyomány építőelemei, folyamatábrákkal és írott szöveggel elmagyarázva minden lépést. A gyakorlati információk táblázatok, diagramok és oldalsávok képében jelennek meg, hasznos segédletként kísérve a könyv teljes egészét. A könnyen követhető receptek nehézségi szint szerint vannak osztályozva, lehetővé téve az olvasóknak, hogy az idő előrehaladtával fejlesszék képességeiket. Legyen amatőr otthoni szakács vagy tapasztalt cukrász, ebben a cukrászbibliában megvan minden, amire szüksége lehet a francia cukrászművészet mesteri elsajátításához.

ISBN szám 9789635822355
Kiadás éve 2021
Méret A/4
Oldalszám 656
Kötés típusa cérnafűzött, keménytáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!