Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mesterséges intelligencia 2041

Ár:
5.605 Ft
Elérhetőség: Utolsó 2 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 990 Ft
Tíz vízió a technológia és az ember kapcsolatáról
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Elképzelhető-e, hogy az MI jobban ismerjen minket, mint mi saját magunkat?
Miért nem lesz biztonságos a volán mögé ülni az önvezető járművek világában?
Jogában és hatalmában áll-e majd a gépeknek az emberi élet kioltásáról dönteni?
A 21. században a mesterséges intelligencia segítségével a technológiai fejlődés soha nem tapasztalt jólétet teremt majd: az emberek és gépek közötti szorosabb és összetettebb kapcsolat forradalmasítja az egészségügyet és az oktatást, és merőben új kommunikációs és szórakozási formáknak ad teret. Miközben az MI fokozatosan megszabadít minket a rutinszerű munkától, gazdasági és társadalmi berendezkedésünk újjászervezése kockázatokat is hordoz, például az autonóm fegyverek és az intelligens technológiák területén.
A mesterséges intelligencia elterjedése feltartóztathatatlan, nekünk pedig érdemes felkészülnünk - a ragyogó lehetőségekre éppúgy, mint arra is, hogy az általunk ismert életre akár halálos fenyegetést jelenthet.
Li Kaj-fu, a Google China korábbi elnöke és Csen Csiu-fan sci-fi-író tíz izgalmas elbeszélésben és a történeteket kísérő elemzésben vetik össze a technológiai fejlődés valószínűsíthető útját a társadalomra gyakorolt hatásával, és bemutatják víziójukat arról, milyen lesz a világ 2041-ben. Miközben nagyon időszerű betekintést adnak, hogy miként építhet hidat a mesterséges intelligencia a múlt megoldatlan problémái és a jövő új lehetőségei között, emlékeztetnek arra, hogy még mindig kizárólag az emberiség alakítja saját sorsát. 

Kiadás éve 2022
Méret B/5
Oldalszám 512
Kötés típusa keménytáblás, védőborítóval

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!