Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MAG, Modern Alap Gasztronómia

Ár:
6.555 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
MAG = Modern Alap Gasztronómia A kreatív ételkészítés tan-kézikönyve!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

MAG = Modern Alap Gasztronómia

A kreatív ételkészítés tan-kézikönyve!

 

A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása. Kony­hatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben, útmuta­tókkal segíti a szakoktatók munkáját, és mindazokat, akik az étel­készítési szakma elsajátítására vállalkoztak.

étkezési szokásaink megváltoztak, új gasztronómiai irányzatok szü­lettek, nemcsak a nagyvilágban, de Magyarországon is a gasztro­nómiai forradalom idejét éljük. Ennek következményeként a hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal használható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan tudásanyaggal rendelkező szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG-ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.

A MAG egyesíti az általános mellett a modern gasztronómiai kony­hatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.

A technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint könyvjelző formájában puskát is ad a mértékegység átváltásokhoz.

Sajátítsd el a technológiákat, hogy a legjobb helyeken dolgozhass!

Kiadás éve 2018
Méret B/5
Oldalszám 246
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!