Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#logisztika   #példatár

Logisztika példatár

Ár:
2.610 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
A kiadvány elfogyott! Kérjen értesítést és szólunk ha új kiadása megjelenik.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Logisztikai példatár tananyaga szorosan kapcsolódik A logisztika elmélete és gyakorlata című könyvhöz, annak főbb fejezeteihez. Azonban egyes fejezetek, fejezetrészek bevezetéseként megemlítésre kerülnek a szükséges elméleti alapokat, elősegítvén ezzel azt is, hogy a példatárat önállóan is tudja az olvasó használni.

A logisztika releváns területeinek megragadásán túl arra is törekedtek a szerzők, hogy a példákon keresztül az olvasó elsősorban a megoldás logikáját érzékelje, amelynek megértése révén képes lesz majd bonyolultabb feladatok megoldására. A kiadvány feladataiban a logisztikát többnyire szélesebb körben értelmezik, érintve mindazokat a folyamatokat, amelyek a vevők kiszolgálását, illetve annak színvonalát, minőségét befolyásolják.

Az egyes fejezetek, fejezetrészek jórész részletesen megoldott feladatokat tartalmaznak, de megtalálhatók a további gyakorlást elősegítő megoldatlan feladatok is. A megoldott feladatok többségéhez részletes szöveges elemzést is található a könyvben, rávilágítva a lényeges elemekre, illetve a logisztikának más szakterületekkel meglévő szerves kapcsolatára (pl. marketing, controlling, pénzügyek, minőségirányítás, export, stb.). A szöveges értékelésekben igyekeztek a szerzők kitérni a további elemzési teendőkre is. A példatár utolsó fejezeteként az olvasók fontos okmányokból, tanúsítványokból láthatnak válogatást.

A példatár nem csak a Bolognai alapképzés tantárgyi követelmények teljesítésére törekvő hallgatóknak nyújt segítséget, hanem hasznos gyakorlati ismereteket meríthetnek belőle a logisztika iránt érdeklődő, vagy a logisztikai területen tevékenykedő olvasók is.

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2009
Méret A/4
Oldalszám 168
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!