Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kutatásfejlesztési kézikönyv

Ár:
3.200 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Amit a kutatás-fejlesztés megállapításáról, elszámolásáról és adózásáról tudni érdemes, ahhoz, hogy a  K+F tevékenységhez kapcsolódó adóelőnyöket, kedvezményeket is képes legyen érvényesíteni a vállalkozás.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Amit a kutatás-fejlesztés megállapításáról, elszámolásáról és adózásáról tudni érdemes

A mai, gyorsan változó világunkban, aki kimarad az lemarad. Igy egyre fontosabb, hogy a vállalkozások egyre kiemeltebben foglalkozzanak az innovációval. Törekedjenek arra, hogy a tevékenységüket érintő változásokhoz akár kutatás-fejlesztési tevékenység útján alkalmazkodjanak, szerezzenek versenyelőnyt azzal, hogy újszerű megoldásokat, régebben fennálló problémákat megoldó termékeket fejlesztenek ki.
Az innovatív törekvéseket egyre nagyobb mértékben támogatja az állam is, különböző támogatások, kedvezményes hitelek, adókedvezmények formájában. Ezen kedvezmények megszerzésének viszont alapvető követelménye, hogy az innovációt kutatás-fejlesztési tevékenység keretében végezze a vállalkozás.
Ezért könyvünkben megpróbáltuk összeszedni azokat az alapvető ismérveket, amelyek segítségével egy elsődlegesen nem kutatási tevékenységet végző, kutató, fejlesztő alkalmazottal nem rendelkező vállalkozás is meg tudja ítélni, hogy az általa végzett üzletfejlesztési, vállalkozásfejlesztési, termékfejlesztési tevékenységek között van-e olyan, mely kutatás-fejlesztési tevékenységnek minősül.
Ismertetjük továbbá azokat a számviteli szabályokat, melyek mentén a cég könyvelője a törvényi előírásoknak megfelelően tudja elszámolni a kutatás-fejlesztési tevékenységgel kapcsolatban felmerülő kiadásokat annak érdekében, hogy a K+F tevékenységhez kapcsolódó adóelőnyöket, kedvezményeket is képes legyen megszerezni, érvényesíteni a vállalkozás.

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2021
Méret B/5
Oldalszám 72
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!