Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Környezetpolitika és/vagy területfejlesztés

Ár:
2.840 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
A könyv napjaink legfontosabb környezetvédelmi kihívásait veszi számba és világít rá arra, hogy bár a környezetvédelem fejlődése és a technológiai innovációk ma már számos megoldási lehetőséget kínálnak, azok integrálása a területfejlesztésbe még nem mindig és nem mindenütt tökéletes.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

“Ha majd kivágtuk az utolsó fát, megszennyeztük az utolsó folyót és kifogtuk az utolsó halat is, akkor majd rájövünk, hogy a pénz nem ehető.”
Ez az indián mondás, amely a Greenpeace egyik jelmondatává vált, nem csak az ember földrajzi környezethez való viszonyát tükrözi, hanem azt is, hogy a területfejlesztéssel foglalkozó szakembereknek milyen dilemmával kell(ene) szembenézniük. A könyv napjaink legfontosabb környezetvédelmi kihívásait veszi számba és világít rá arra, hogy bár a környezetvédelem fejlődése és a technológiai innovációk ma már számos megoldási lehetőséget kínálnak, azok integrálása a területfejlesztésbe még nem mindig és nem mindenütt tökéletes. A könyvben elemzett, a környezetpolitikai integráció fejlődését és gyakorlati megvalósulását bemutató nemzetközi és hazai példák tanulsággal szolgálhatnak a területfejlesztéssel foglalkozóknak, és azoknak, akik erre a pályára készülnek.

Kiadás éve 2015
Méret B/5
Oldalszám 160
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!