Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálat rendszere

Ár:
4.750 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 990 Ft
Felhívjuk vásárlóink szíves figyelmét, hogy a könyv 152. oldalát a kiadó javította, a korrigált 152. oldal letölthető innen!
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A gazdasági rendszerek (vállalkozások) működésének egyik jellemző vonása – a széleskörű munkamegosztás mellett – a tulajdonosi és a vezetői funkciók elkülönülése. A befektetők többsége tőkéje átadásának pillanatában elveszíti rálátását vagyona felett, számára követhetetlen és áttekinthetetlen folyamatok, tranzakciók indulnak el.

Jogosan merült fel az igény valamennyi piaci szereplő részéről, hogy valaki vagy valakik ellenőrizzék a vállalkozásról adott tájékoztatók megbízhatóságát, helyességét, valódiságát.

Egyre inkább elfogadottá, megszokottá, sőt a piacgazdaságokban működő vállalkozások esetében szükségessé és törvénybe iktatottá vált, hogy a vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetükről nyilvánosságra hozott információk megbízhatóságát, hitelességét, a pénzügyi kimutatások állítások valódiságát, törvényekben és szabályzatokban meghatározott tartalmát egy felelős szakértői vélemény támassza alá, egy független könyvvizsgáló igazolja. A könyvvizsgálat ugyanis növeli az üzleti információk, adatok megbízhatóságát, minőségét, ezáltal a piaci szereplők bizalmát a pénzügyi kimutatások iránt, és nem elhanyagolható a szerepe a csalások, gazdasági bűncselekmények megelőzésében.

Kiadás éve 2017
Méret A/4
Oldalszám 336
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!