Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálat rendszere

Ár:
7.500 Ft
Elérhetőség: Utolsó 3 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
A könyvvizsgálói szakmának a rejtelmeit, keretfeltételeit, eljárásait, standardjait, munkamódszerét mutatja be a kiadvány, segítve ezzel a felkészülésüket egy professzionális minőségű munkát igénylő hivatás betöltésére.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A befektetők többsége a tőkéje átadásával elveszíti a vagyonára való rálátást. Számára követhetetlen és áttekinthetetlen folyamatok, tranzakciók indulnak el... Jogosan merül fel tehát az igény valamennyi piaci szereplő részéről, hogy valaki, vagy valakik ellenőrizzék a vállalkozásról adott tájékoztatók megbízhatóságát, helyességét, valódiságát. Egyre inkább elfogadottá, megszokottá, sőt a piacgazdaságokban működő vállalkozások esetében akár törvénybe iktatottan szükségessé vált, hogy a vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetükről nyilvánosságra hozott információk megbízhatóságát, hitelességét, a pénzügyi kimutatások állításainak valódiságát, törvényekben és szabályzatokban meghatározott tartalmát egy felelős szakértői vélemény támassza alá - egy független könyvvizsgáló igazolja. A könyvvizsgálat növeli ugyanis az üzleti információk, adatok megbízhatóságát, minőségét, ezáltal a piaci szereplők bizalmát a pénzügyi kimutatások iránt, és nem elhanyagolható a szerepe a csalások, gazdasági bűncselekmények megelőzésében sem.

Ennek a nehéz és küzdelmes, ugyanakkor szép és hasznos szakmának a rejtelmeit, keretfeltételeit, eljárásait, standardjait, munkamódszerét mutatja be könyvünk, segítve ezzel a felkészülésüket egy professzionális minőségű munkát igénylő hivatás betöltésére.

Az előző, 2017-es kiadáshoz képest terjedelmében jelentősen kibővült a munka, mivel időközben változtak a könyvvizsgálatot érintő magyar jogszabályok, hét új standardot alkotott az IAASB, több standard felülvizsgálata és módosítása is befejeződött, továbbá számos újabb vizsgasor született.

Kiadás éve 2024
Méret A/4
Oldalszám 420
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!