Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Könyvvezetési ismeretek

Ár:
5.605 Ft
Elérhetőség: Készleten (Száll. 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 990 Ft
A Könyvvezetési ismeretek tankönyv egyben tartalmazza az elméleti ismereteket és folyamatszemléletben a gazdasági események elszámolását, azok mérlegre és eredménykimutatásra gyakorolt hatását. Gazdasági felsőoktatásban tanuló hallgatóknak készült, de kidolgozott megoldással rendelkező példái miatt haszonnal forgathatják a témával most ismerkedő olvasók is.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A „Könyvvezetési ismeretek" tankönyvhöz kapcsolódó tematika alapvetően két dologra helyezi a hangsúlyt:

• a folyamat szemléletre és a

• gazdasági események mérleg és eredménykimutatás kapcsolatára.

Kiadványunk alapvetően két részből áll: a könyv első fele a kapcsolódó elméleti ismereteket, a könyv második fele az egyes témákhoz kapcsolódó feladatokat rendszerezi. A tanórai megoldásra kijelölt feladatok megoldásai a tankönyvben nem találhatók meg, de a gyakorló feladatok, amelyek az önálló „otthoni" gyakorlást segítik majd, teljeskörűen kidolgozásra kerültek.

A tematikában kijelölt folyamathoz kapcsolódó részfejezetek esetében mindenhol a leggyakrabban előforduló gazdasági események kerülnek rendszerezésre, különös hangsúlyt helyezve a gazdasági események mérlegre és eredménykimutatásra gyakorolt hatására. A könyv hatodik fejezete már a beszámolóra koncentrál és a könyvviteli zárlat és a beszámoló összeállításának számviteli folyamatát mutatja be.

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2021
Méret A/4
Oldalszám 276
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 05. 01.
Nagyon jól összerakott szakkönyv, frissíti és szinten tartja az eddigi tudást. Ajánlom mindenkinek, aki már belefásult a rutinba...